Ekipa O.K. Sutjeska je došla do prve pobjede ove sezone i to na gostovanju u Baru, Bar Volley:Sutjeska 2:3 (13:25, 27:29, 25:21, 25:21, 11:15).

Nikšićani su odlično otvorili meč, sveli protivnika na samo 13 poena u prvom setu i izgledalo je da će pobjeda biti rutinski upisana. Ipak, za prve bodove ove sezone morali su da se potrude.

Treći put ove godine su plavo-bijeli odigrali set na razliku, ali ovaj put su uspjeli da slave u njemu, 27:29. Ipak, kad se očekivalo da se meč privede kraju, Bar Volej je uspio da sledeća dva seta riješi u svoju korist i uvede meč u neizvjesnu završnicu. Ipak, do potpunog preokreta nije došlo pošto su izabranici Miodraga Peroševića taj brek riješili u svoju korist 11:15.

Jedan od najiskusnijih igrača Sutjeske, dugogodišnji primač Miloš Vulić, zadovoljan je pobjedom.
,,Napokon smo upisali prvu pobjedu ove sezone, i odnijeli bodove u Nikšić. Igrali smo jako, lako došli do 2:0 u setovima, ali onda se još jednom desio pad u našoj igri. U tim trenucima su igrači Bara Voleja pokazali veliku psihičku snagu i vratili se u meč. Nije nas išao servis u tim trenucima, što je i glavni razlog zašto nismo ranije došli do pobjede. Ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, ali i mladi momci iz Bara su u potpunosti zaslužili bod, i čestitam im na velikoj borbi”.

Igrači Sutjeske su pred početak utakmice, uručili skroman poklon Božidaru Nikoliću Čarliju, barskom sportisti, pjesniku, velikom ljubitelju crnogorske odbojke, legendi grada Bara.

Za Bar Volley igrali su: Džarić, Šćekić, Pekić, Jovančević, Bilčić, Novović, Ma. Kosović, Radević, Mi.Kosović, Sekulić, Adžemović, Vujošević. Trener: Mirko Radević.

Boje O.K. Sutjeska branili su: N. Perošević, Taušan, Šekarić, Bošković, J. Perošević, Rondović, Vulić, Stojanović, Baletić, Bojić, Brajković, P. Perošević. Trener: Miodrag Perošević.

Meč su sudili Tošić Jelena i Plamenac Nikola.