Rukometaši Nikšića poraženi su u gostima od ekipe Danilovgrada u sedmom kolu Druge crnogorske lige.

U ekipi iz Nikšića najbolji je bio Đorđije Adžić sa šest golova. Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je ostvario drugu pobjedu, najbolji je bio Dejan Lipovina sedam, dok su po gol manje postigli Dejan Pavićević i Milovan Marković.

Ivangrad je u Rožajama savladao Bijelo Polje 33:20 (14:13) i upisao treći trijumf ove sezone. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Milun Danić sa devet, dok je Slobodan Zonjić postigao šest golova. U ekipi Bijelog Polja, koja je doživjela drugi poraz, po sedam golova postigli su Rajko Femić i Danilo Joksimović.

Pobjede u ovom kolu su ostvarili i rukometaši Mornara 7 i Jedinstva. Mornar 7 je u gradskom derbiju savladao ekipu Bara 27:19 (13:8) i ostvario petu pobjedu. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Saša Ražnatović sa osam, dok je Nikola Abramović meč završio sa pet golova. U ekipi Bara, koja je doživjela treći poraz, najbolji je bio Jakov Potparić sa šest pogodaka.

Jedinstvo je u Bijelom Polju savladalo Ulcinj 32:21 (17:7) i upisalo prvu pobjedu ove sezone. Ulcinj je i nakon sedmog kola bez bodova. Jedinstvo su do pobjede vodili Aleksa Medojević sa devet, kao i Anes Mekić i Mirko Tomović sa po pet golova.
U ekipi Ulcinja istakli su se Edin Gurzaković sa sedam i Igor Andrović sa šest golova.