nedeljni horoskop

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvijezde.

OVAN
Ovnovi će u prvoj polovini nedelje biti veoma aktivni i sa uspjehom ostvarivati sve zadatke, čak i one koji im duže vrijeme zadaju glavobolju. Postoji mogućnost da ćete pred drugima morati da branite svoje stavove. Ne plašite se rizika. Druga polovina nedelje će biti u znaku lijepih iznenađenja – poklona, nežnosti, romantičnih večeri, ali i novčanih dobitaka. Polje prijateljstva je posebno naglašeno, a odnosi sa partnerom ulaze u mirnu fazu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.
BIK
U prvoj polovini nedelje će se bračni odnosi poboljšati, partner vam priređuje divno iznenađenje. Takođe, imaćete priliku da unapredite svoje vještine i proširite znanja, nemojte da je propuštite. Koristiće vam u budućnosti. Odlična sedmica za polaganje ispita i testova. Druga polovina nedelje donosi napredak na poslu i uspon u karijeri. Neki “spoljni” faktori će vam pomoći da se istaknete i ostvarite ciljeve. Slobodne Bikove očekuje uzbudljiv i strastven vikend. Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.
BLIZANCI
Za Blizance je prva polovina nedelje povoljna da dovedu u red neke sitnije probleme u domaćinstvu. Idealan je trenutak za kupovinu kućnih aparata na kredit. U centru pažnje je i ljubavni život. Osjećate se posebno zavodljivo, strastveni ste i partner neće moći da vam odoli. Druga polovina nedelje je povoljna za učenje. Interesovanje za znanjem raste, spremni ste da proširite vidike. Ako ste u mogućnosti, isplanirajte kraći put, vikend u prirodi bi vam baš prijao. Najbolji dani biće vam utorak i petak.
RAK
Prva polovina nedelje Rakovima će biti posebno povoljna za ljubav. Ako ste u braku, prebacite inicijativu na partnera, od vas se očekuje samo da ga pratite. U ovom slučaju neće biti problema u braku. Sasvim neočekivano kod partnera otkrivate brojne pozitivne osobine, koje iz nekog razloga ranije niste vidjeli. Ako ste slobodni i želite ozbiljnu vezu, više se krećite i izlazite. U laganoj, opuštenoj atmosferi moguće je da ćete upoznati nekog zanimljivog. Druga polovina nedelje je povoljna za podizanje kredita ili rešavanje pitanja nasledstva. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.
LAV
Lavovi u prvoj polovini nedelje pucaju od energije – što više posla imaju, bilo na radnom mestu ili u kući, to su efikasniji! Ovakav nalet elana pomaže i da se izborite sa sitnijim zdravstvenim tegobama. Ove sedmice očekujte da vam se osobe sa kojima ste nekada bili u vezi, sarađivali ili se družili, vrate u život. Druga polovina nedelje je povoljna za jačanje i razvoj partnerskih odnosa. Ako još nemate svoju porodicu, a imate stalnog partnera, očekujte da ćete vezu podići na viši nivo i započeti jedno lijepo, novo poglavlje. Zajednički život ili prosidba, sve je moguće! Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.
DJEVICA
Prvih par dana ćete osećati neverovatan nalet energije, kreativnost je na vrhuncu. Ako se bavite poslom koji volite, ovo je idealan trenutak da se istaknete i “zapadnete za oko” šefovima. Slobodne Djevice će se naći na meti udvarača, mogući su romantični susreti za raznovrsnim tipovima ljudi, a savjet zvijezda je da se ne zalijeću i ne jure vezu, već da se dobro provedu i uživaju u strastvenim trenucima. Druga polovina nedelje biće rezervisana za dovođenje u red nekih sitnica u domaćinstvu, rešavanje kućnih pitanja. Ovo je dobro vrijeme i da krenete na dijetu. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.
VAGA
Vagama se u prvoj polovini nedelje preporučuje da se fokusiraju na porodicu. Potrudite se da uredite dom, stvorite oazu mira i dobre energije u kojoj ćete svi uživati. Moguća je u kupovina nekog krupnijeg komada nameštaja. Ne žalite para, isplatiće vam se. Ako živite sa starijim rođacima, onda je ovo dobro vreme za rešavanje pitanja u vezi sa naslijedstvom. Druga polovina će zauzetim Vagama doneti procvat veze. Savršena komunikacija sa partnerom i uzajamno poštovanje obiljeležiće kraj sedmice. Najbolji dani biće ponedeljak i subota.
ŠKORPIJA
Prvu polovinu nedelje za Škorpije provode u aktivnom kontaktu sa prijateljima i poznanicima. Ovo je i povoljno vreme za boravak na otvorenom, šetnje sa prijateljima i voljenom osobom. Prijaće vam čist vazduh i aktivnost. Škorpije koje su u braku, a već neko vrijeme imaju loš odnos sa partnerom, imaće priliku da izglade nesuglasice. Uz malo strpljenja i razumevanja svi problemi mogu da se riješe. Pomirenje je na pomolu. Drugi dio sedmice je rezervisan za porodicu. Riješićete jedno važno pitanje. Najbolji dani biće srijeda i nedelja.
STRIJELAC
Savijet Strelčevima je da se “bace” na fizičku aktivnost, prva polovina sedmice je idealna za vežbanje. Ne samo da ćete poboljšati formu, već ćete i izgubiti suvišne kilograme. Ovo je takođe povoljan period da sredite neke finansijske probleme, rešite pitanje kredita. Očekujte priliv novca. Druga polovina nedelje je povoljna za nova poznanstva, učenje i svaku vrstu intelektualne aktivnosti. Privući će vas jedna nova osoba i bićete očarani njenom životnom pričom. Najbolji dani biće četvrtak i subota.
JARAC
Jarčevima se na početku nedelje preporučuje da maksimalno obrate pažnju na svoj fizički i intelektualni razvoj. Ako sanjate zgodnom i zategnutom tijelu, pravi je trenutak da počnete da vježbate. Na poslu briljirate, pokazujete inicijativu i sosobnost da samostalno preprodite svaku prepreku. Druga polovina nedelje biće u znaku dobrih vijesti, vezano za finansije. Stiže novac, a ovaj dobitak ćete iskoristiti za veće kupovine, što lične, što za kuću. Ljubavna situacija bez većih promjena. Najbolji dani biće petak i subota.
VODOLIJA
U prvoj polovini nedelje Vodolije će biti zaintrigirane nekim tajnama koje isplivavaju na površinu. Imaćete koristi od novih saznanja, samo nemojte sve odjednom da “ispucate”. Sačuvajte neke informacije za kasnije, višestruko će vam se isplatiti. Druga polovina nedelje je rezervisana za rad na fizičkom izgledu i umnim sposobnostima. Promenite imidž, ošišajte se, ali i odvojite vrijeme za dobru knjigu. Veza je na ispitu, sumnja se uvukla u odnos sa partnerom, ali nemojte da “lomite preko koljena”. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.
RIBE
Ribe će u prvoj polovini nedelje uživati punim plućima. Nova poznanstva, zabave, druženja, društveni život vam je na zavidnom nivou. Dobru energiju prenosite i na posao, kolege uživaju u zajedničkom radu. U drugoj polovini nedelje ćete poželjeti da se odmorite od ovih silnih događaja i intenzivne komunikacije. Poželećete da budete u tišini i samoći. Period nije pogodan za posao, već za opuštanje. Partner vas prati u stopu, pruža vam mirnu luku. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak