Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. Jarac i Vaga zavode sve redom, Bik i Vodolija imaju manje probleme na poslu.

OVAN
LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumiju pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mjestima.
POSAO: Vjerovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mjestu od vas zahtjevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.
ZDRAVLJE: Budite oprezni s grubim ljudima.

BIK
LJUBAV: Prvi dio nedelje doneće lijepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće se proređivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.
POSAO: Činiće vam se da drugi manipulišu kako s vama, tako i sa vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vrijedi živcirati.
ZDRAVLJE: Vjerujete da možete bolje i više.
BLIZANCI
LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi dio sedmice ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lijepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.
POSAO: Možda će vam dosaditi da djelujete iz sjenke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE: Kad se ide postepeno, sve traje duže.
RAK

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego prije, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.
POSAO: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.
ZDRAVLJE: Istražite bolje svoje sposobnosti.

LAV
LJUBAV: Vjerovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećete, ali to je samo privremena i prolazna faza s kojom se trebate suočiti na mudar način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjećete.
POSAO: Metoda da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dvije stvari u isto vrijeme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.
ZDRAVLJE: Idite tamo gde vam je dobro.
DJEVICA
LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete se dati vidjeti na društvenim okupljalištima nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti pa će najverovatnije ostati sami.
POSAO: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtjevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE: Ipak napredujete.
VAGA

LJUBAV: Intenziviraće se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.
POSAO: Nakon što ste riješili jedan problem, otsad ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja. Neka sve bude igra.
ZDRAVLJE: Prošetajte pre spavanja.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako nedelja bude odmicala i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.
POSAO: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.
ZDRAVLJE: Čovek je čoveku lek.

STRIJELAC
LJUBAV: Prvi dio nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.
POSAO: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cijenu. Rezultati će se sabrati tek na kraju priče.

ZDRAVLJE: Budite fokusirani u svemu što radite.
JARAC

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.
POSAO: Oni koji su se iskreno preispitali znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Oni koji još nijesu razmislili o sebi vjerovatno će se suočiti s posledicama vlastitih ambicija i tek sad će uvidjeti gde su pogriješili. Nakon toga idu naprijed.
ZDRAVLJE: Budite ljubazniji i otvoreniji.

VODOLIJA
LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjeriće vas na samoću i povlačenje. Najbolje ćete se osjećeti u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.
POSAO: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.
ZDRAVLJE: Idite u teretanu ili na trčanje.

RIBE
LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će vam izmicati iz ruku. Moguće je da propuštite neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik s voljenom osobom.
POSAO: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE: Dobro je boraviti u prirodi. Ona osvježava.