Dnevni horoskop

Jun će biti turbulentan mjesec, pun promjena i emotivnih nezadovoljstava.

OVAN

Dragi Ovnovi, kako je vaša planeta, Mars – u Ribama do 28. juna, vi se suočavate sa nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite krenuti naprijed vas nešto sputava.
Prosto ostajete bez ambicije vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i finansijama vas može pratiti kroz ovaj mesec. Mogući su konflikti sa nadređenima pa ne ulazite u njih da ne biste izvukli deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i, ako možete, nešto uštedite.
Emotivno, ni tu nije najbolja energija, jer vi tražite uvijek da partner pravi kompromis a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad uradite.
Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje.
Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju sličnu osobu sa kojom bi mogli ući u vezu.
Tokom cijelog juna svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti može perje da leti.
Kada je zdravlje u pitanju preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava ishrana.

BIK

Dragi Bikovi, vi sa početka mjeseca krećete sa duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vide je pohvalno i podržavaju vas.
Kako mjesec odmiče, vi posustajete sa energijom pa ne stižete sve uraditi i tu nastaju problemi.
Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate jer ne stižete sve da uradite što se od vas očekuje.
Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom platom i poslom sada možete biti još nezadovoljniji . Nije vrijeme da mijenjate stvari u ovom mjesecu pa izdržite.
Kako je Merkur retrogradan od 18. juna, onda dobro razmislite oko nove ponude da li treba da mijenjate posao.
Emotivno, ako ste zauzeti, sada može doći do turbulencije i burnih reagovanja pa ako ste i od ranije nezadovoljni raskid može biti na pomolu.
Pojedini Bikovi mogu i da pored svađe ostanu u vezi ili braku.
Čuvajte povjerenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu da uđu u avanturu sa zauzetom osobaom pa pazite.
Što se zdravlja tiče, dosta je dobro pa nema mjesta za brigu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ovo je vaš dobar period za posao pa će vaša zalaganja i trud doći do zasluženog napretka i unaprjeđenja.
Ne odričite se zasluga koje vam pripadaju i budite mudri da sve zasluženo iskoristite. Neke poslove od ranije sada mogu da se privode kraju jer su bili u zaostatku.
Blizanci koji su na rukovodećoj poziciji i imaju grupu ili tim koji vode prihvatite sve zasluge.
Kako vaš vladar Merkur kreće retrogradno, dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vreme pa čak i skrenete sa pravog puta.
Ostanite fokusirani na cilju i neka vas ništa ne skreće sa puta.
Emotivno, za sve Blizance nikako nije lak mesec Merkur i Venera su retrogradni pa će vas mučiti prošlost koja nije razjašnjena.
Dobro razmislite da li treba da se vraćate u prošlost. Da je bila dobra, ne bi bila prošlost… Ovo je vrlo bitan mesec za vas, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.
Izbjegavajte depresivna stanja i vraćanje u prošlost.
Slobodni Blizanci bi mogli upoznati novu osobu ali se treba osloboditi prošlosti da bi pustili tu osobu u svoj život. Kada je zdravlje u pitanju više šetajte u prirodi jer vam to prija.

RAK

Dragi Rakovi, turbulentan prvi dio mjeseca pa dobro pazite da ne izgubite nerve.
Neke okolnosti vam ne idu na ruku mada vi tu ništa ne možete jer nije do vas.
Od sredine mjeseca dolaze preokreti kada je posao u pitanju. Bitno je da do tada ne donosite odluku i ostanete skoncentrisani ka vašem cilju i željama.
U drugoj polovini juna postoji mogućnost da se vaše želje i ciljevi realizuju. Emotivno već svi znaju da ste vi dosta osjetljivi i emotivni pa se možete osjećati dosta umorno i iscrpljeno ako ste u vezi ili braku gde nema emocija i razmjene nježnosti i sreće.
Vi se teško razilazite pa stvari gurate pod tepih a sada bi bilo dobro da se razgovara i da budete iskreni sami sa sobom da više ne možete tako onda je raskid ispred vas. Izađite iz kućice i razriješite problem.
Slobodni Rakovi bi mogli biti i dalje u tom statusu jer u ovom mesecu slabe su prilike da se upozna osoba koja bi vas zainteresovala.
Što se zdravlja tiče, polako sa fizičkim aktivnostima jer možete se povrijediti.

LAV

Dragi Lavovi, u ovom mjesecu bi trebalo obuzdati gordost i aroganciju jer možete imati velike propuste kada je posao u pitanju i očekivanje drugih šta treba da radite.
Pojedini Lavovi koji su očekivali neko unaprjeđenje ili nagradu na poslu pa ako ona izostane može se znato osjetiti njihov pad ambicije, energije i zainteresovanosti za posao. Sve to možete izbeći ako se istinski usmjerite samo na cilj u poslu a drugo ostavite po strani.
Zasluge bi vam mogle zadovoljiti vaše emocije i nagraditi vaš zasluženi trud. Mnogim Lavovima baš ovaj mjesec može biti dobar i da uradite sve što se od vas očekuje.
Emotivno, mnogi Lavovi i Lavice mogu imati tajna obožavanja od suprotnog pola.
Uz glamurozno udvaranje ide cveće i pokloni koji mogu stići do vas pa se nemojte iznenaditi.
Sve to prija vašoj sujeti, pa ako ste slobodni, možete dozvoliti ili dati šansu osobi koja vam se udvara. Ako ste zauzet Lav onda dobro pazite da ne dozvolite svojoj sujeti da prekrši dozvoljene granice.
Mnogi Lavovi bi mogli prestati da se ponašaju kao na pozornici i da od samoljublja ne možete voljeti dovoljno druge već od početka postupite ispravno graditi vašu vezu.
Kada je zdravlje u pitanju, dobro se osjećate.

DJEVICA

Drage Djevice, vi posustajete i polako gubite snagu i strpljenje što nije svojstveno vama.
Sada morate naći snage i volje da istrajete jer može sve da se upropasti što ste radili u predhodnim mjesecima.
Zapamtite, vi ne smijete da klonete vašim duhom i vjerujte u sebe jer ste vi vrijedni toga i mnogih drugih stvari.
Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18. juna, pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije, možda da više spavate radite nešto što vas raduje.
Kada je posao u pitanju, držite fokus na cilju i polako sve izgurajte jer će kraj mjeseca donijeti dobre rezultate i da stvari krenu u boljem toku.
Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo prevazilazite i već u drugoj polovini meseca sve se dovodi u red.
Ako tražite sitne zamerke, znajte da ih ima svako pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti sa partnerom da ostvarite neke ciljeve i budete srećni.
Slobodne Djevice, sada ne treba da forsirate da upoznate i pronađete partnera, jer to ne ide tako pa prepustite sudbini a vi se krećite i družite.
Kada je zdravlje u pitanju, mogući su stomačni problemi i alergije.

VAGA

Drage Vage, iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u junu i vama donose dosta promjenjiv mesec, vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i finansijske rezultate.
Početak mjeseca ide nekako “na mišiće” i nikako da krene kako vi želite. Budite istrajni i strpljivi, jer od polovine meseca kreće sve mnogo bolje.
Pojedine Vage treba da obrate pažnju na poslovne partnere a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini mjeseca.
Ako očekujete unaprjeđenje ili veću platu, i to je moguće u drugoj polovini mjeseca. Ako imate sopstveni biznis, možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla. Druga polovina mjeseca je dosta bolja od prve.
Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage koje su nezadovoljne definitivno mogle presjeći vezu ili brak.
Vage koje su srećne sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak.
Za zdravlje nema problema, odlično je.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade sa vama da isprate vaš tempo – gotovo da je nemoguće.
Uslijed priliva snage i energije, vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i prije roka završavate.
Posebno je pozitivno naglašen drugi dio mjeseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada.
Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju. Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za finansije se ostvaruju.
Emotivno, vi se mijenjate prema partneru i bivate pažljiviji, pa čak ispunjate i njegove želje što nije bilo ranije.
Kritika ipak utiče jer se partner žalio da je zanemaren.
Kada je ljubav u pitanju, Škorpija bi mogla da napokon ispolji svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedine Škorpije mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli.
Kada je zdravlje u pitanju, naglašena je glavobolja i sinusi.

STRIJELAC

Dragi Strjelčevi, kod vas može da se pokrene posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite.
Vi shvatate da materijalno sada neće biti prioritet već posao koji vas čini srećnim i ispunjenim šta god da radili.
Pojedini Strijelci bi mogli napraviti promjenu posla pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što se odnosi na učenje sada možete pokrenuti.
Zvijezde su vam naklonjene, osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period.
Emotivni aspekti su malo komplikovani jer se miješaju sa poslom pa bi vam se mogao dopasti neko sa kim radite ili sarađujete. Varnice i zaljubljenost je na pomolu.
Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i da dopustite sebi takvu emociju jer može biti i veza iz te simpatije.
Sve treba polako jer jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vrijeme da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni da insistirate, već sve polako.
Kada je zdravlje u pitanju, moguće je da vam se više spava pa spavajte.

JARAC

Dragi Jarčevi, vaše duže nezadovoljstvo poslom bi moglo početkom mjeseca da kulminira pa bi nešto da mijenjate ili tražite posao.
Niste zadovoljni poslom, platom pa i sam početak mjeseca je težak pa bi negjde od sredine mjeseca moglo krenuti na bolje. Samim tim što se vaša energija mijenja na bolje i vi se pokrećete da nešto mijenjate.
Ako tražite posao, krajem juna bi mogli preko nekoga dobiti preporuku ali ipak dobro razmislite i procijenite da li vam se to isplati.
Emotivno su vam zvijezde naklonjene pa možete da uživate ako zanemarite neke sitnice koje su u suštini nebitne a koje vam mogu pokvaruti harmoniju.
Slobodni Jarčevi čeznu da nekoga upoznaju i zaljube se. Zauzeti koji su u vezi mogu dobiti ponudu od partnera da žive zajedno ili da vas zaprosi.
Zvijezde su vam naklonjene pa uživajte u ljubavi.
Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa kožom i zubima.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas, kada je posao u pitanju sve ide teže posebno sredinom mjeseca može doći do konflikta sa nadređenima.
Vi ste poznati po tome što ne volite radnu rutinu i vremenska ograničenja. Može vam biti uskraćeno odobravanje vaših ciljeva pa bi bilo dobro da se ne svađate već da postupite mudro i spustite loptu.
Nije strašno ako se vaš predlog ne uvaži pa ne doživljavajte to lično.
Mnogo bolje će biti da ne unosite vaše emocije u posao. Pokušajte da budete diplomata i sagledate sve sa više tačke gledišta izdignite se iznad problema.
Emotivno, ako ste slobodni, mnoge šanse su da ne budete više. Zauzeti bi mogli da probude svoje strasti i stara vatra da gori u grudima pa se trudite da provodite više vremena sa partnerom.
Ako ste ponekad i sumnjali u svog partnera sada možete sigurno otkloniti sumnju i uživati u ljubavi. Što se zdravlja tiče, odlično je.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je planeta Mars koja bi mogu da pokrene neko nezadovoljstvo i nemir. Osjećaj da vas ne cijene dovoljno jer dobijate neke zadatke na poslu za koje vi smatrate da ste potcijenjeni pa vam se i ne radi.
Ipak, sredinom juna vi možete biti nepravedno izostavljeni i zanemareni. Ne svađajte se i ne shvatajte to lično, ipak vi imate svoje dostojanstvo.
Emotivno, osjećate se nesrećno i usamljeno što je vaš partner napravio distancu između vas. Sredinom meseca, zvezde vam daju povoljnost da razgovarate i pokušate pronaći kompromis.
Slobodne Ribe imaju mogućnost da upoznaju novu osobu koja nije za duboku vezu i duži period.
Kada je zdravlje u pitanju, sve vrste zanemarivanja mogu se iskomplikovati pa bi bilo dobro da se javite ljekaru.

loading…