Fudbaler Petrovca Marko Miličković sa devet golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

 

Gol manje postigao je Miloš Raičković iz Budućnosti, dok su se po sedam puta u listu strijelaca upisali Ivan Vukčević iz Zete, Igor Ivanović iz Budućnosti, Krsistijan Vuljaj iz Dečića i Adnan Bašić iz Petrovca. Golgeter Dečića Kristijan Vuljaj postigao je šest, dok su po pet golova postigli Vojin Pavlović iz Iskre, napadač Rudara Vuk Striković, Ivan Vukčević iz Zete, Zakaria Suraka iz Rudara i Iljir Camaj iz Dečića. Strijelci po četiri pogotka su Nikola Janjić (Sutjeska), Božo Marković (Sutjeska), Darko Nikač (Sutjeska), Šaleta Kordić (Budućnost) i Draško Božović (Dečić).

 

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti. U narednih sedam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

 

Izvor: Mina