mladi niksica

Dva puta su rukometaši Bešiktaša u Ligi šampiona stali na korak od nokaut faze. Sljedeće sezone će pokušati da preskoče grupu, u čemu će imati pomoć i jednog Crnogorca, desnog krila Marka Lasice.

„Potpisao sam na godinu, da vidim kako će ići, uz mogućnost produženja na još dvije ako budemo zadovoljni i klub i ja. Iz Bešiktaša su me zvali na preporuku Nemanje Pribaka i Filipa Lazarova, koji igraju tamo. U pitanju je ozbiljan klub, čast je biti član takve institucije kakav je Bešiktaš. Daću sve od sebe da odigram najbolje što mogu i da što duže ostanem tamo“, kaže 30-godišnji Nikšićanin za Handballme.

Lasica se vraća u Ligu šampiona, u kojoj je igrao samo 2013. godine u dresu mađarskog Segedina.
„Velika mi je čast što ću ponovo igrati Ligu šampiona, to je san svakog sportiste. Opet ću imati šansu da se dokažem na najvećoj sceni“.

Crnogorski reprezentativac završava treću sezonu u Politehniki iz Temišvaja, koju vodi Pero Milošević, a ostalo je samo da se u duelima sa Dobrođeom Sud Mladena Rakčevića i Stevana Vujovića odluči ko će osvojiti 5. i 6. mjesto.

„U Temišvaru mi je sve bilo dobro do ove sezone, kada su počeli finansijski problemi. To me je natjeralo da promijenim sredinu, a iskrsla mi je i mnogo bolja ponuda, jer je Bešiktaš veliki klub“.