Mladi Nikšića

Turistička organizacija Bar i opština Bar i ove godine pripremili su raznovrstan program u okviru trećeg ,,Novodišnjeg hepeninga“ na trgu Vladimira i Kosare, prenosi Analitika.

Barski novogodišnji hepening trajaće od 28. decembra do 2. januara, a kao i prethodnih godina biće priređen bogat muzički program.
Za dobar provod su zaduženi izvođači različitih muzičkih žanrova etno, narodne, pop i rok muzike. Prva tri dana program će početi u 19 sati i trajaće do 22 sata, a 30. i 31. decembra program za najmlađe kao i koncert klasične muzike počeće u 12, a koncerti od 21:30 časova.
U četvrtak, 28. decembra na trgu će nastupiti KUD i Klapa “Jedinstvo”, KUD “Sv. Jovan Vladimir” i “Rumija”, kao i etno grupe “Luča” i “Zora”.
U petak, 29. decembra biće održani koncerti Harisa Babajića, Ibrahima Mekića i Sava Perovića, a dan prije prije dočeka, 30. decembra nastupiće “Habanera” i Rajko Joličić, bend “Grim”, Nemanja Bogićević i Andrea Demirović.
Publiku će u Novu godinu uvesti Bojana Pejanović, Aleksandra Vojvodić-Jovović i Marija Šerifović, a na reprizi novogodišnje večeri, 1. januara nastupiće “Padrino” bend i Plavi orkestar.
“Pored muzičkog dijela, na trgu Vladimira i Kosare koji će biti okićen i ukrašen, posjetioci će moći da degustiraju i kupe barske specijalitete na štandovima koji će krasiti trg u novogodišnjoj noći. TO Bar će u saradnji sa hotelima i turističkim agencijama pripremiti sedmodnevni, petodnevni i trodnevni aranžman koji će biti dostupan svima koji žele da novogodišnje praznike provedu u Baru”, saopšteno je iz organizacije.
U susret praznicima najavljenje su sljedeće manifestacije: 11. Krajinska koštanijada koja će se održati 18. novembra u Ostrosu, 16. Maslinijada koja će se održati 25. i 26. novembra u Starom Baru i 21. Festival vina i ukljeve koji će se održati 9. decembra u Virpazaru.