Mladi Nikšića

Zanimljiv dan pred nama. Petak je, Merkur ulazi u sekstil sa Marsom. Merkur je u Strijelcu, dok je Mars u Vagi. Merkur danas prima energiju, veoma jaku, od strane Marsa. Danas nam je inteligencija izuzetno pooštrena, probudiće se snaga u nama, želja za nekim promjenama koje odavno odlažemo zbog manjka snage i elana. Mentalna snaga Merkura udružena sa neustrašivim Marsom ide samo direktno ka cilju. Bićete brzi, precizni, direktni, fokusirani. Sagovornici će upijati svaku vašu riječ.

Ovan

POSAO
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje pod uslovom da prihvatite koristan savjet o promeni svoje strategije.
LJUBAV
Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrijebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE
Prijaće vam kreativan odmor.

Bik
POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.
LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Budite realni u procjeni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte stresne situacije.

Blizanci

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV
Osjećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

Rak

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom. Ponekad se mudro treba pomiriti sa delimičnim rezultatima.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjeravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE
Slobodno vrijeme posvetite relaksaciji.

Lav

POSAO
Djelujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist.
LJUBAV
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Djevica

POSAO
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu.
LJUBAV
Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namjerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosljedni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE
Nalazite se u dobroj formi.

Vaga

POSAO
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspijeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE
Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.

Škorpija

POSAO
Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promijenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.
LJUBAV
Izbjegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumijevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE
Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strijelac

POSAO
Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svijetlu.
LJUBAV
Pokažite da imate razumijevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvijek djeluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu. Očekuje vas prijatno izenađenje.
ZDRAVLJE
Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

Jarac

POSAO
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte stresne situacije.

Vodolija

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima, tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Ribe

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.