Petar Marčić (Budva) je najbolji bokser četvrtog kola Beneks lige. On je u konkurenciji mladih pobijedio Mirka Grujičića iz BK Podgorica. Za najboljeg tehničara proglašen je Milovan Sekulović iz BK Podgorica, koji je to priznanje zaslužio pobjedom protiv Budvanina Jovana Plavšića.

Pobjede u uvodnim borbama ostvarili su Budvani Bojan Gojković i Pavle Božović i član podgoričkog kluba Montenegro fajteri.

Bez pobjednika završen je meč između Hilmije Mučića (Montenegro fajteri) i Jusufa Mekića (Feniks).

U konkurenciji pionira borba između Damjana Lukovca (Montenegro fajteri) i Demira Zulovića(Feniks) završena je bez pobjednika, dok je kod školaraca slavio Petar Lješević (Budva).

Pobjede u juniorskoj konkurenciji ostvarili su Artan Šaćiri (Golaki), Edin Alković (Podgorica), Andrija Pavićević (Montenegro fajteri) i Stefan Savković (Podgorica).

Borba između Nenada Markovića (Podgorica) i Špetima Bajakua (Golaku), a pobjednika nije bilo ni uduelu Esada Mučića (Podgorica) i Balše Božovića (Podgorica).

U konkurenciji mladih, neriješeno je bodovan meč između Starhinje Kovačevića (Montenegro fajteri) i Arijana Ličina (Feniks).