Manja posjećenost na buvljaku kod Željezare

Ovog ponedjeljka na buvljaku kod Željezare manja posjećenost sugrađana, a koliko smo mogli da primijetimo u odnosu na prošli ponedeljak mnogo je manje i prodavaca.

Ponedeljkom veliki broj sugrađana pođe do buvljaka kod Željezare da pogleda kakvih stvari ima na prodaji, a tako nije bilo ovog ponedeljka. Jedan od razloga zbog kojeg je to tako, jeste možda i to što je danas u Nikšiću oblačno vrijeme.
Ekipa portala Mladi Nikšića posjetila je buvljak i pitala prodavce kako funkcioniše posao i jesu li zadovoljni sa prodajom.
,,Danas nema toliko zarade kao prošlih ponedjeljaka. Vidite i sami, mali broj prodavaca, a još manji broj kupaca….
Vjerovatno ih je vrijeme ovo omelo pa nas danas zaobilaze i ne posjećuju. Što se tiče prodaje, uvijek može bolje, danas sam zaradio skromnih 20-ak eura, ali dug je dan, nadam se najboljem”, rekao nam je jedan od prodavaca.
Na buvljaku kod Željezare čovjek može naći raznih stvari od ,,šarafa do jastuka”.
Cijene su paušalne i prodaju ih pošto zašto da bi se na ovu situaciju uzeo koji dinar.
,,Nisam zadovoljan ovim ponedeljkom iskreno, očekivao sam mnogo bolju situaciju ali šta je tu je, idemo dalje. Mi ođe većina krpimo kraj s krajem, ovo je danas manja ponuda zato što su naše kolege da kažem zatvorene u svojim gradovima đe im je zabranjen međugradski saobraćaj. Ova situacija sa koronom nam je jedna muka više u životu”, kazao je Nemanja.
Primjećeno je da se na buvljaku kod Želježare ne poštuju donesene mjere u suzbijanju virusa, između ostalog socijalna distanca, kao i slabo nošenje maski kupaca.
S.T.