Rukometašice RK Levalea 2010 2, Kanarinke, bile su bolje od ekipe Budućnosti u utakmici 8. kola Druge ženske rukometne lige. 

U utakmicu sa liderom druge lige Kanarinke su ušle bez respekta i nanijele im prvi poraz. U prvom poluvremenu odlična igra koja je rezultirala prednošću od 2 gola na poluvremenu. U nastavku, takodje odličan rukomet a Nikšićanke su pokazale da znaju da se vrate u meč i pored toga što su ispustile prednost i gubile sa 3 gola razlike. Na kraju, zaslužena pobjeda najmladje ali izuzetno kvalitetne ekipe iz Nikšića.

U redovima Levalee Mina Mandić sjajna na golu, a u napadu efikasne Popović Andrijana, Ćorović Nada, Djukić Lucija, dok za igru u odbrani i požrtvovanost sve Kanarinke zaslužuju pohvalu.

Utakmica je odigrana u sali Gimnazije Slobodan Škerović u Podgorici pred oko 100 gledalaca.

ŽRK “LEVALEA 2010” 2 Nikšić:
Mandić (21 odbrana), Popović 6, Ćorović 10, Ivaštanin, Djukić 3, Medjedović 2, Dojčinović, Kuzman 3, Cerović, Perović, Krivokapić, Petrović, Blečić 1, Djurović.
ŽRK “MORAČA 2015” Podgorica:
Dragić, Vujošević 1, Bojović 4, Raković 1, Pavićević 3, Matanović 7, Vujadinović 3, Dervišević 2, Maraš, Prelević, Mitrović, Nedović 3, Krstović.