JPU Dragan Kovačević

 

Iz JPU Dragan Kovačević ovim putem obavještavaju da će, po objavljenom konkursu, upis djece za narednu školsku godinu početi 24.05.2023. godine i trajaće do 15.06.2023. godine.

Roditelji djece koja se po prvi put upisuju ili su bila ispisana iz predškolske ustanove tokom školske 2022/23. godine će elektronskim putem podnositi prijavu za upis na web adresi www.upisi.edu.me

Procedura upisa je jednostavna, unošenjem matičnog broja djeteta, automatski se iz sistema povlače potrebni podaci o djetetu.
Djeca koja su prethodne godine pohađala vrtić smatraće se upisanom od 1. septembra 2023. godine.

Roditelji koji ne budu imali pristup internetu ili budu imali komplikacija pri izvršenju e-upisa, isti će moći obaviti kod upisne komisije u vrtiću “Radost”. Takođe, roditelji djece koji žele da promijene vaspitnu jedinicu u kojoj je do sada dijete boravilo i one djece za koju žele da pohađaju trosatni program, treba da podnesu novi zahtjev za upis, online ili kod upisne komisije u vrtiću “Radost” (Centralni vrtić) svakog radnog dana od 8 do 13 časova od 26.05. do 15.06.2023. godine.

Iz JPU mole roditelje čija su djeca već upisana u JPU “Dragan Kovačević” Nikšić da ne upisuju djecu elektronskim putem kako ne bi došlo do dupliranja podataka.

U prilogu salju podatke za upis.