mladink

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino uputio je čestitku FK „Sutjeska“ povodom osvajanja šampionske titule u Telekom 1. CFL.

Četiri kola prije kraja Telekom 1. CFL ekipa Sutjeske ima 21 bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Budućnost čime je klub iz Nikšića po treći put došao do naslova najboljeg u Crnoj Gori. Predsjednik FIFA-e u zahvalnici upućenoj predsjedniku Savićeviću navodi:

„Dragi Dejane,

Fudbalski klub Sutjeska iz Nikšića je osvajač šampionske titule u Crnoj Gori za sezonu 2017/18. Koristim ovu priliku da čestitamkompletnoj ekipi osvajanje treće titule nacionalnog šampiona. Svjestan sam da iza ovog uspjeha stoji posvećenost i napor svakog od njih. Stoga moje čestitke idu igračima, treneru, administraciji, tehničkom i medicinskom osobolju, kao i svim navijačima. U ime kompletne fudbalske zajednice želim da se zahvalim i Vašem savezu na doprinosu koji dajete našem sportu.“

Osvajanjem šampionske titule u Telekom 1. CFL ekipa Sutjeske izborila je pravo nastupa u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona.