Ministar zdravlja Kenan Hrapović obišao je povrijeđene iz udesa kod Bogetića koji su zbrinuti u OB Nikšić i tom prilikom izrazio saučešće porodicama nastradalih, navode u Ministarstvu zdravlja.

“Uz izraze iskrenog saučešća porodicama tragično preminulih u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, danas sam ovdje u OB Nikšić, gdje sam upravo obišao povrijeđene. Želim da kažem da je zaista jednom brzom reakcijom zdravstvenih službi, prije svega Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Doma zdravlja i svih ekipa koje su se u najkraćem mogućem roku pojavile na mjestu nesreće, pružile prvu pomoć i transportovale ugrožene, odnosno povrijeđene ovdje u OB Nikšić. Takođe, želim da iskažem zahvalnost svim zaposlenima OB Nikšić, doktorima i medicinskom osoblju, koji su na veoma profesionalan, brz i veoma kvalitetan način pružili sve ono što je neophodno povrijeđenima koji su ovdje zbrinuti”, kazao je Hrapović.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, u OB Nikšić je dovezeno 26 povrijeđenih, od toga je sedam njih nakon pružene pomoći i medicinske njege, zadržano na daljem liječenju u OB Nikšić, a njih 19 je pušteno na dalje kućno liječenje.

“Svim povrijeđenim želim brz oporavak i da se u najkraćem mogućem vremenu vrate svojim porodicama“, saopštio je Hrapović.

loading…