Ovan
Posao: Uspješni ste ako se bavite poslovima filma, muzike, pozorišta ili se spremate na daleki put preko okeana.
Ljubav: Ovan u braku mora da istrpi nervozu partnera kako bi i dalje ostao u toj zajednici. Dok slobodni Ovan traži osobu koja radi poslove u državnoj instituciji.
Zdravlje: Alkohol vam ne prija.
Bik
Posao: Konačno možete da prodate svoj projekat na kome ste dugo radili. Pokušajte da na više mesta ponudite svoje delo jer možda možete dobiti i veću zaradu.
Ljubav: Dopada vam se osoba iz znaka Ribe a vaš vladar Venera daje iskrenu i romantičnu ljubav.
Zdravlje: Dobro.
Blizanci
Posao: Nagli preokret na poslu može da vam se desi jedino uz pomoć Vodolije ili drugog Blizanca. Morate da sarađujete sa zemljama koje su povezane sa morem.
Ljubav: Previše ste osetljivi na jednog Raka koji zna da bude veoma tajnovit i nepokazuje svoje pravo lice.
Zdravlje: Čuvajte se povreda i podova.

Rak
Posao: Još uvek ne možete da se odlučite da li da se bavite poslom obarazovanja ili nekim oblikom usluge tipa trgovine. Savet potražite od Škorpije.

Ljubav: Krijete emocije a to nije dobro jer ćete biti “kažnjeni” samoćom ili ako ste u vezi ili braku partner neće da se otvori već provodi vreme van kuće.
Zdravlje: Problem sa pritiskom.
Lav
Posao: Odlučili ste da komunicirate sa nadređenima iako vam to jako smeta. Moraćete da napravite neke ustupke, kompromise.
Ljubav: Ako ste slobdoni dobra veza sa Blizanicima a ukoliko ste u braku ili vezi onda je potrebno da se više družite sa prijateljima.
Zdravlje: Cirkulacija.
Djevica
Posao: Danas morate posebno da vodite računa da ne napravite neki pogrešan potez kada su dokumenta u pitanju jer imate mogućnosti da potpišete nešto što ne treba.
Ljubav: Slobodne Device se spremaju na put sa partnerom jer nemaju volje i želje da budu u kući.
Zdravlje: Nervoza.

Vaga
Posao: Vi ste kao vaš opozitni znak skloni poslovima umetnosti samo što vas sreća veća prati. Možete imati dobru zaradu i dobre saradnike.
Ljubav: Ukoliko ste sami možete računati na dobro druženje sa Vodolijama, Ribama, Strelčevima. Ako ste u braku onda bez većih promena.
Zdravlje: Dobro se osećate.
Škorpija
Posao: Upornost se isplati samo ako imate neki cilj a vaš cilj je budete autoritet da imate konfor i po mogućnosti dubok novčanik.
Ljubav: Veza sa Jarcem može biti mračna dosadna naporna jer i jedan i drugi vučete ka pesimizmu
Zdravlje: Urogenitalni trak osetljiv.
Strijelac
Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom trebalo bi da dobijete poziv iz inostranstva a zemlje koje su zanimljive za vas su Amerika, Kanda, Australija.
Ljubav: Emotivno se vezujete za Blizance ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Strelac u braku ili vezi želi po svaku cenu da obezbedi porodicu a edukacija je najvažnija.
Zdravlje: Osetljivi kukovi.
Jarac
Posao: Morate da se prilagodite okolini. Iako ste dominantna osoba imate svoje sledbenike ali pazite da ih ne izgubite zbog svoje rigidnosti.
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni idealan partner je osoba rođena u znaku Ribe.
Zdravlje: Pazite na ishranu i višak kilograma.
Vodolija
Posao: Kako ćete da se snađete ovih dana samo vi znate. Mogućnost da neki posao koji niste ranije dobili upravo sada dobijete.
Ljubav: Privlači vas partner koji je finansijski stabilan ali ta osoba neće da otkriva svoj pravi konto.
Zdravlje. Donji deo kičme može da napravi problem pri kretanju.
Riba
Posao: Uz neobičnu lepotu i privlačnost imaćete sreće za poslove koji su lepši i lakši za vas.
Ljubav: Postoji mogućnost duple veze sa Vagom ili Bikom koji vas obožavaju i žele pored sebe svaki dan.
Zdravlje: Imate pozitivne enegrije u sebi.