Mladi Nikšića

Dobar i uspješan dan vam želimo, a da takav bude pobrinuće se i Mjesec koji je od danas u znaku Jarca, taman da nas malo spusti na zemlju i pomogne da realno pogledamo sve stvari oko nas.
OVAN
POSAO
Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.
LJUBAV
Flertujete i dalje, a nemate uopšte predstavu o tome šta hoćete. Vješto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi.
ZDRAVLJE
Problem možete imati sa urinarnim putevima.
BIK
POSAO
Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mjestom. Dobro se odmorite za vikend, sljedeća sedmica će biti znatno teža nego ova.
LJUBAV
Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepovjerenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama.
ZDRAVLJE
Napetost.
BLIZANCI
POSAO
Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vrijeme da završite. Čućete prijatnu vijest od saradnika, pa podijelite radost sa njima.
LJUBAV
Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste!
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
RAK
POSAO
Nemojte svoje planove dijeliti sa okruženjem jer može neko da vas preduhitri. Budite oprezni i posvetite se isključivo poslu. Na okolinu ne obraćajte pažnju!
LJUBAV
Opsjednuti ste osobom iz prošlosti ali nikako da shvatite da nije u pitanju ljubav već hir ili osveta. Pustite tu osobu na miru i posvetite se vašem životu.
ZDRAVLJE
Rekreacija će vam prijati.
LAV
POSAO
Očekujte krupne promjene o kojima se govori već neko vrijeme. Za vas će to predstavljati promjenu koja obećava bolju poslovnu situaciju.
LJUBAV
Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osjećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se!
ZDRAVLJE
Odlično.
DJEVICA
POSAO
Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savjete koje dobijate.
LJUBAV
Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo.
ZDRAVLJE
Podložni ste alergijama.
VAGA
POSAO
Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmjerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati.
LJUBAV
Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam lakša hrana.
ŠKORPIJA
POSAO
Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju.
LJUBAV
Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svjesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.
STRIJELAC
POSAO
Neki bitan papir koji, koji već dugo očekujete, stići će. Moguć je i manji dobitak koji bi vam baš dobro došao u ovom trenutku.
LJUBAV
Imate potrebu sve da mijenjate u odnosu sa partnerom, a potrebno je samo da se odnos produbi. Približite se voljenom osobi.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa zglobovima.
JARAC
POSAO
Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese.
LJUBAV
Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
VODOLIJA
POSAO
Brinete da se ne ponove neke greške iz prošlosti i bićete preokupirani preispitivanjem. Nema potrebe da brinete.
LJUBAV
Uživate u osjećaju da ste nekome potrebni i ništa vam nije problem kada je voljena osoba u pitanju. To je prava ljubav.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.
RIBE
POSAO
Želite nešto da promijenite i imate utisak da bi to bio pravi potez, međutim, uporno nailazite na prepreke.
LJUBAV
Ne razumijete se najbolje sa voljenom osobom i jedno drugo optužujete za neuspjeh. Morate spustiti loptu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.