dnevni horoskop

Vage, iznenadni susret promjeniće mnogo toga na emotivnom planu.

Ovan

Ljubav: Potrudite se da bolje razumijete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim dilemama.

Posao: Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni.

Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Bik

Ljubav: Podstičite kod sebe istraživacki duh i dobar ukus. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

Posao: Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.

Zdravlje: Poboljšajte svoju psihofizičku ravnotežu.

Blizanci

Ljubav: Nepotrebno igrate dvostruku ulogu u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje.

Posao: Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Rak

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti.

Posao: Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju.

Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

Lav

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da vas partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču.

Posao: Situacija oko vas je naelektrisana i saradnici nemaju dovoljno sluha, pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Djevica

Ljubav: Vaš odnos sa voljenom osobom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu ili bliske susrete.

Posao: Nedostaje vam motivacija za angažovanje na više strana. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije saradnicima.

Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Vaga

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da vam popravi raspoloženje.

Posao: Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja.

Škorpija

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Posao: Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika,. Sakupljajte korisne informacije.

Zdravlje:

Prijaće vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac

Ljubav: Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu.

Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak.

Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da bježite pred istinom ili da potiskujete svoje emotivne želje.

Posao: Sve ima zdravu granicu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima.

Zdravlje: Olakšajte savijest, prijaće vam povjeravanje.

Vodolija

Ljubav: Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povrijedite nečija osećanja.

Posao: Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Ljubav: Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povrijedite nečija osjećanja.

Posao: Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane