horoskop

Vaga poslovno uspješna, Jarac neumoran, Bik izdržljiv, Lav pun sebe

 

OVAN

 

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze nove vijesti koje će vas obradovati. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos šećera i pazite na ishranu.

 

BIK

 

Nije povoljan dan za nove odluke po pitanju posla. Moguće je da vam se neki planovi polako odlažu. Prija vam flert ali niste spremni da idete dalje od toga. Sada ne želite bilo kakvu novu vezu. Grudni koš vam je osjetljiv.

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. I finansije vam idu na bolje. Ukoliko postoji osoba prema kojoj gajite osećanja, sada je pravi trenutak da joj to pokažete. Manji pad imuniteta je pred vama.

 

RAK

 

Tokom današnjeg dana ćete imati neke probleme na poslu. Moguće su svađe ili nesuglasice sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promjene u odnosu sa voljenom osobom. Odlično se osjećate i puni ste energije.

 

LAV

 

Možete da očekujete povoljan dan za posao. Nove prilike vam dolaze a ukazuje se i šansa za putovanje. Ako imate partnera, sa njim vas očekuju problemi u odnosu u narednom periodu. Čuvajte se mogućih upala.

 

DEVICA

 

Potrebno je da budete direktni i da rješavate probleme na poslu na licu mesta. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo koje će vas voditi do veze koja ispunjava vaša očekivanja. Prolazna gavobolja.

 

VAGA

 

Napravili ste dobru poslovnu saradnju danas. Očekuje vas povoljan period za poslovnu stabilizaciju. Prijaće vam druženje sa osobom koja vam se dopada. Moguća je avantura ili nešto neobavezno. Zdravlje je odlično.

 

ŠKORPIJA

 

Pokušavate da analizirate okolnosti u kojima se nalazite i da na ovom polju donesete najbolje odluke. Pokažite malo fleksibilnosti prema voljenoj osobi. Ne ide sve po vašem planu. Unutrašnji nemiri vas muče.

 

STRIJELAC

 

Ne preporučuje vam se da danas ulazite u sukobe na poslu jer bi okolnosti mogle da budu nepovoljne po vas. Dajte sebi i partneru priliku da se mijenjate. Vaš odnos može da se razvija na bolje. Bolovi u grlu.

 

JARAC

 

Očekuju vas važne promjene na poslovnom polju. Imaćete priliku da dokažete svoje sposobnosti i talente. Moguće je da ste se malo razočarali u partnera. Povremeno razmišljate o prekidu vaše veze. Prijala bi vam dijeta.

 

VODOLIJA

 

Većih problema na poslu kod vas neće biti u narednom periodu. Očekuje vas pasivna faza bez promjena. Pred vama su ljubavne promjene koje će vam donijeti zadovoljstvo u život. Veoma ste osjetljivi danas.

 

RIBE

 

Nije vam lako da izađete na kraj sa poteškoćama koje su vam se na ovom polju pojavile. Niste baš otvoreni prema voljenoj osobi. Moguće je da ćete imati sve veće probleme u komunikaciji. Mogući problemi sa nesanicom.