Nedeljni horoskop donosi neke nove događaje, nove ljubavi i stare probleme… Bik mora postaviti granice, a Rak sebe na prvo mjesto! Lavovi ne oklijevajte da se izvinite za svoje greške, priznate da ste u nečemu bili nepravedni i zamolite za oproštaj.

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu nećete imati strpljenja za partnera, i nećete ga dobro razumjeti – komunikacija je na niskom nivou, a vi ste skloni osuđivanju i pretjeranim reakcijama, pa je bolje da odložite važne razgovore o delikatnim temama za kasnije. Slobodni Ovnovi su impulsivni, skloni zaljubljivanju, strastvenim uzletima i bolnim razočaranjima – ali ništa od toga vas neće dugo držati.

POSAO: Vaš rad mogu ometati propusti i greške, kao i loš odnos sa kolegama i druge sitne i neočekivane prepreke. Izloženi ste kontroverzama koje ste sami kreirali, pa zato ostanite stabilni i pokažite mentalnu čvrstinu, da biste zadržali svoje pozicije i prebrodili nezgodan period. Sve što ste zacrtali i pokušavate da postignete po svaku cijenu, staviće vaše strpljenje i istrajnost na ispit. Planovi će se mijenjati, dogovori propadati, realizacija odlagati.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i napeti i pomjeranje od svakodnevice negdje u prirodu, što dalje od svih koji nešto traže od vas, biće vam pravi lek. Problemi sa nesanicom.

 

 

BIK

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojim bliskim odnosima, kako ne biste došli u situaciju da se sukobljavate, ili nekog uslovljavate i ostanete bez njega, zbog svoje tvrdoglavosti. Planetarna energija dovodi vas u kontakt sa vašim osjećanjima, pa ćete se uskoro umiriti i steći širu perspektivu, mada će drugi iskušavati vaše strpljenje i smirenost. Novim osobama u svom životu morajte postaviti granice u startu, ako želite da se odnos razvija na zdrav način.

POSAO: Poravnanje planeta vas podstiče da odredite svoje ciljeve i osjećaćete veliku želju da pokrenete nešto novo. Procenite situaciju i radite na svoj način i svojim tempom, ne dozvolite da vas neko ili nešto požuruje. Ako ste u nekom aspektu zanemarili svoje finansije, sada ćete imati koristi ako razmotrite sve čemu do sada niste pridavali pažnju. Krenite na put za koji mislite da će vam donijeti priznanje i uspeh, naći ćete se okruženi zanimljvim i uticajnim osobama, koje mogu podržati vaše ideje i projekte.

ZDRAVLJE: Mentalna stabilnost je na prvom mestu – možete osjećati iracionalne strahove, anksioznost i sumnjičavost i osjećati da nešto nije u redu. Preosjetljivi ste i potrebno vam je opuštanje.

BLIZANAC

LJUBAV: Ovaj period može da bude jedan od najpovoljnijih do sada za vaš lični život, jer vam Venera podstiče šarm i daje optimističko raspoloženje, pa ćete biti veoma zapaženi. Ako se razvijaju neka osjećanja, nećete moći da ih sakrijete iza svoje ljubazne fasade, potrebno je da se suočite sa njima i da ih izrazite, ona negativna, kao i ona pozitivna. U partnerskim odnosima je vreme za razgovore koje ste odlagali i rešavanje problema koje ste zanemarivali.

POSAO: Možete praviti pogrešne korake zbog rasijanosti i pretrpeti zasluženu kritiku. Problemi sa ljudima u poslovnom okruženju su realni i rešićete ih ako postupite tek nakon detaljne analize. Ne žurite i dva puta razmislite o svim svojim namerama i planovima. Ukoliko želite da završite neki posao i vidite rezultate, morate pokazati strpljenje i poslušnost. Poduhvati koje ste započeli mogu vam donijeti dosta frustracija i nervoze, ali na duže staze vode ka uspjehu.

ZDRAVLJE: Promijenite nešto u svojoj dnevnoj rutini, kako biste se manje iscrpljivali fizički i psihički. Više se odmarajte.

RAK

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu donijeti značajne promene u vašem ličnom životu. Astralna energija stvara pravo raspoloženje da se osjećate veoma željeno i potrebno. Procjena ponašanja drugih, zaštitiće vas od grešaka u postupcima. Nemojte donositi neopozive odluke, prije nego što dobro razmislite o svim aspektima nekog odnosa. Ne pristajte na predloge koji vam u startu izazivaju nepoverenje i deluju vam preterano, stavite sebe na prvo mjesto i nemojte činiti ništa zbog nekog drugog – ako to nije ono što činite jer baš tako želite.

POSAO: Izbjegnite konfrontacije i sukobe, da ne biste skrenuli sa svog puta. Težite svojim ciljevima, ali ostanite fer i korektni. Ne izmišljajte probleme kojih nema – bolje je da predviđate uspijeh, nego da zamišljate šta bi sve moglo da pođe naopako. Posle nezgodnog i izazovnog perioda dolazi uspijeh i pozitivan ciklus, koji će potrajati neko vrijeme. Riješite probleme koji su prioritetni i naoružajte se strpljenjem. Slušajte svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je smireno i uredno okruženje da biste funkcionisali, a ako vam to nigdje tako ne izgleda, uzmite odmor, idite u prirodu – tamo gde ima vode i zelenila pronaći ćete harmoniju.

LAV

LJUBAV: U svim bliskim odnosima postaćete ozbiljniji i odgovorniji, a to će vam pomoći da osnažite partnerski odnos ili brak. Ne oklijevajte da se izvinite za svoje greške, priznate da ste u nečemu bili nepravedni i zamilite za oproštaj. Slobodni Lavovi će se osjećati nesigurno – imaćete osjećaj da se neko poigrava sa vama, ali to nećete moći da potvrdite, pa će vas to frustrirati i intrigirati istovremeno.

POSAO: Ako imate nove ideje i planove biće dobro da ih podijelite sa onima koji mogu da vam pomognu. Uskoro će novi poslovni predlozi rezultirati pregovorima i ugovorima, a na vama je da ostanete optimistično raspoloženi šta god da se dešava i da po svaku cijenu izbjegnete nekontrolisano i eksplozivno ponašanje. Nastupa period kada ćete moći da pokažete svoju posebnost i da se izdvojite iz mase i steknete više poštovanja i priznanja nego što ste imali do sada.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i puni ste energije, ali potrebno vam je da izbacite nervozu i kanališete stre. Sportske aktivnosti će vam prijati.

DJEVICA

LJUBAV: Ako tražite partnera zvijezde vam savjetuju da ostanete suzdržani, koliko god da ste se zaljubili. Romantika djeluje zavodljivo i imate želju da joj se prepustite, ali potrebno je da budete stabilni i realni, da se ne biste razočarali. U partnerskim odnosima moguće razmirice koje imaju veze sa vašom zaokupljenošću sopstvenim planovima i ambicijama – partner nije baš pun podrške i ljubomoran je zbog vašeg uspijeha, osjeća da vas to udaljava od njega.

POSAO: Promjena planova može dovesti do preopterećenja obavezama, koje uopšte niste očekivali. Teškoće vas neće sprečiti da budete uspješni, jer su zvijezde na vašoj strani. Da biste prevazišli probleme budite fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi. Imate šanse da napravite promjene koje želite, a ako treba da razgovarate o svojim planovima, budite spremni da čujete i uvažite primjedbe i sugestije. Dobar period za svaku vrstu edukacije i sticanje novih znanja i vještina.

ZDRAVLJE: Rasporedite svoje snage – potrebno vam je da nadoknadite energiju koju trošite, pa se trudite da dovoljno spavate i često uzimate pauze.

VAGA

LJUBAV: Ako ste u proteklom periodu imali poteškoće i neprijatnosti, sada nastupa povoljnija klima u porodici i ljubavnim vezama. Teško vam je da budete strpljivi u vezi sa stvarima koje vas muče i ne osjećate nikakav entuzijazam po pitanju svega što dolazi u vaš život, ali događaji se kreiraju tako da možete da se opustite i osjetite malo radosne smirenosti. Udaljili ste se od nekih ljudi koji su vam do skoro bili bliski i sada ćete možda imati potrebu da napravite ka njima neki velikodušan gest – razmislite o tome kako će to biti shvaćeno.

POSAO: Profesionalni uspijeh je pred vratima. Bolje je da sada ne dajete nikakve savjete, kako biste izbegli nesporazum i razočaranje. Skloni ste naglim promenama raspoloženja, ali ako uspijete da se umirite i strpite, sve će biti u redu. Uskoro u više životnih aspekata postižete harmoniju i sklad, kojima će doprinijeti neke iznenađujuće promene i događaji. Izbjegavajte rizične poduhvate, kako biste izbjegli finansijski gubitak i rešavajte probleme koji zahtijevaju hitnu intervenciju.

ZDRAVLJE: Aktivan odmor povezan sa boravkom u prirodi je ono što vam je potrebno u ovom periodu da biste obnovili svoju energiju i povratili raspoloženje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Tokom ovog perioda doživjećete emotivni uzlet, bićete zadovoljni svime što se dešava u vašem ličnom životu, ljubav će cvjetati, kao i svi bliski odnosi, jer imate snažnu podršku Sunca i Venere. Ako ne budete ishitreni, zaslužićete poštovanje i divljenje osobe do koje vam je stalo, zato pokažite smirenost i strpljenje. Uticaj emocija može vas inspirisati na velike gestove i promene za koje ste odavno spremni.

POSAO: Zvijezde vam daju samopouzdanje za pravljenje većih planova u budućnosti. Prestanite da gledate kakve su stvari bile, već se fokusirajte na ono što činite da biste sebi obezbijedili bolju budućnost. Možete riješiti neke stare probleme u ovom periodu, kroz novi projekat i pristup koji vam donosi širu perspektivu. Pruža vam se mogućnost da popravite svoju finansijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Putovanje će vam napuniti baterije i zadovoljiti interesovanja, a umjerena fizička aktivnost i puno odmora sačuvaće vam i živce i fizičko zdravlje.

STRIJELAC

LJUBAV: Društvena okupljanja mogu biti prijatno intenzivna u ovom periodu – neobevazan razgovor o trivijalnim stvarima mogao bi da postane prilično dubok i da vas uvede u ozbiljniji odnos sa osobom na koju niste obraćali pažnju i niste znali koliko je zanimljiva. Partnerski odnosi se mogu iskomplikovati zbog vaše nepažnje i isključivanja partnera iz svojih planova i odluka. Učinite sve što možete da se iskupite.

POSAO: Na poslu budite strpljivi, direktni i sažeti u komunikaciji, da biste izbegli nesporazume. Možda morate istrpjeti stoički neke kritike ili promjene koje vam se ne sviđaju, ali shvatite to kao test svoje pouzdanosti i budite na visini. Završite posao koji se nagomilao, prije nego što krenete u realizaciju novih poduhvata. Preispitajte svoje planove za blisku budućnost i nastojte da predvidite moguće prepreke.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hroničnim smetnjama. Održavajte kondiciju i sprovedite detoksikaciju, prijaće vam.

JARAC

LJUBAV: Intenzivan odnos sa partnerom – imate o čemu da pričate, a možda se i sukobite oko nekih stavova ili namjera, ali naći ćete način da napravite obostrano prihvatljiv kompromis i da strasti usmerite ka romantici. Budite odmjereni u komunikaciji sa novim osobama – neko pokazuje interesovanje za vas, pa ga nemojte obeshrabriti, dajte mu šansu da vam se približi i bolje vas upozna.

POSAO: Imaćete priliku da realizujete davnašnju želju, ili san na koji ste zaboravili. Ako ste u prethodnom periodu odložili neke sastanke i smanjili kontakte sa poslovnim partnerima, sada je vrijeme da ih aktuelizujete. Sarađujte samo sa osobama sa kojima ste i ranije imali dobra i pozitivna iskustva. Uspijeh je pred vama, možete napraviti važno ulaganje u razvoj svojih ideja i planova, ili u sebe i sopstveni razvoj – sve što učinite u ovom periodu zato što osjećate da je tako ispravno, biće uspješno.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i stabilni. Osluškujete svoje telo i svoje potrebe i vodite se svojom intuicijom, ona vas nikada nije iznevjerila.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni odnosi i veze biće u centru pažnje, a zvijezde predviđaju nezaboravan period u kome možete ostvariti svoje snove. Osjećanja su intenzivna i ukoliko ste sami, možete se vrlo strasno zaljubiti. Emocije vas nagone da srljate i reagujete bez zadrške, ali klonite se nepotrebnih rasprava i situacija koje će vam „pritisnuti okidače“.

POSAO: Detaljno analizirajte i preračunajte svoje projekte, a zatim pređite na akciju. Procijenite pouzdanost svojih poslovnih partnera. Možete upoznati nove saradnike, koji vam mogu dati vjetar u leđa i povesi vas ka velikom zajedničkom uspijehu. Neki predlozi mogu uzrkovati finansijske gubitke, zato osobe koje nisu pouzdane držite dalje od vaših ideja i zamisli.

ZDRAVLJE: Osnažite svoje tijelo i svoju mentalnu strukturu, kako biste se nosili sa zahtjevima nastupajućeg perioda. Detoksikacija će vam dobrodoći.

RIBE

LJUBAV: Tokom ovog perioda vaša čaša ljubavi će biti puna, a možda će i prelivati. Budite hladni i odmjereni u riječima koje utiču na ljude u vašem neposrednom okruženju, da ne biste bili pogrešno shvaćeni. Prije ćete povrediti nečija osjećanja ako pokušavate da filtrirate istinu, nego ako je izložite sabrano i sažeto. Prijaće vam porodično okruženje, intimni večernji razgovori, porodična okupljanja i sve vrste aktivnosti vezane za dom i najbliže. Ukoliko neka nova i stabilnost kojom zračite.

POSAO: Možete osjećati napetost zbog količine informacija kojom ne uspijevate da rukujete i da ih složite po važnosti, a koje su vam potrebne kako biste ostvarili svoje ideje. Razmotrite sve mogućnosti koje su vam na raspolaganju osoba ulazi u vaš život, privući će je upravo vaša porodična toplina, pa čak i one koje ste isprva odbacili. Ključ uspijeha u ovom periodu je vaše poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Novčana pitanja će biti u fokusu.

ZDRAVLJE: Rasporedite snagu, kako biste izbjegli preopterećenje. Veče rezrvišite za opuštajuća druženja i sadržaje i lagane fizičke aktivnosti.