podijelili bodove

U 12. kolu futsal prve lige, snage su odmjerili ekipe Onogošta i Pruške, a konačan rezultat bio je 3:3.

Tvrda utakmica od samog starta meča.
Obje ekipe su stvorile izgledne prilike za pogodak, ali zahvaljujući golmanima, Borisavu Ćirkoviću sa jedne strane i Filipu Stefanoviću sa druge, na odmor se otišlo sa rezultatom 0:0.
U drugom poluvremenu revija golova je viđena, a prvi do prednosti su stigli igrači Pruške.
Igrao se 23. minut kada je autogol postigao Danilo Vuković. Dva minuta kasnije poravnao je Milan Lukovac fantastičnim golom.
U 30. minutu opet gosti stižu do prednosti pogodkom Kemala Alića.
Tek što se krenulo sa centra igrališta prilika za Onogošt, ali Lukovac pogađa stativu.
Zbog šest faulova, Onogošt dobija jedanesterac, a danas fantastični golman gostiju Filip Stefanović brani udarac Danila Vukovića u 35. minutu.
U 38. minutu Lazar Vulanović poravnava rezultat.
Nedugo zatim, zbog šest faulova, Onogošt dobija jedanesterac, a danas fantastični golman gostiju Filip Stefanović brani udarac Danila Vukovića.
U 39. minutu Vuković se iskupio za promašeni jedanesterac i donosi prednost svojoj ekipi.
Kada se očekivalo da će Onogošt upisati tri boda uslijedio je šok u poslednjem minutu susreta. Jedan igrač Pruške je uputio šut ka Ćirkoviću, a ona je na putu do gola pogodila Vukovića i završila u mreži za konačnih 3:3.
Onogost je nastupio u sledećem sastavu: Borisav Ćirković (golman i kapiten), Miloš Durutović, Radivoje Perović, Saša Drobnjak, Danilo Vuković, Milan Lukovac, Nikola Lončar, Nikola Vučinić, Lazar Vulanović, Boris Krunić, Marko Labović, Srđan Drašković i David Puletić.
Za ekipu Pruške nastupili su: Filip Stefanović (golman), Eldin Alić (kapiten), Kemal Alić, Damir Suljević, Irfan Ćorović, Ivan Krgović, Admir Mekić, Nemanja Vukićević, Mensur Kasumović i Igor Knežević.
Utakmicu su sudili Boban Živaljević i Dušan Jovićević.
Delegat susreta: Radojica Grdinić.
S.T.
podijelili bodovepodijelili bodovepodijelili bodove