FC Onogošt bolji od Cattara

U 14. kolu Prve futsal lige, FC Onogošt savladao Cattaro, rezultatom 4:2.

Zanimljiva predstava danas je viđena u Sportskom centru u Nikšiću između ekipa Onogošta i Cattara.
Na prvu priliku se čekalo do sedmog minuta kada je igrač gostiju Milić sa par metara prebacio cijeli gol.
U devetom minutu odlična prilika za Cattaro, šutirao je Nikola Spalević, ali je Ćirković odličnom intervencijom proslijedio loptu u stativu i sačuvao svoju mrežu.
Kazna je stigla u 13. minutu, kada je ekipa Onogošt odlično istrčala kontru, a u listu strijelaca se upisao Srđa Kosović.
Već u sledećem napadu bilo je 2:0 za Onogošt, strijelac gola bio je Luka Marković.
U četvrtom minutu drugog poluvremena Radivoje Perović povisuje na 3:0.
Nakon tog gola kao da su se igrači Cattara malo trgnuti pa su stvorili par prilika, od kojih izdvajamo priliku Pavićevića u 32. minutu.
Promašaje gostiju mogao je u par navrata da kazni Marković, ali je sa par dobrih intervencija golman Manojlović sačuvao gol.
U 34. minutu Nikola Spalević smanjuje na 3:1.
Nakon intervencije Ćirkovića rukom van kaznenog, dosuđen je penal za Cattaro u 36. minutu. Siguran sa bijele tačke bio je, danas dvostruki strijelac Nikola Spalević.
Idealnu priliku da u 37. minutu donese izjednačenje svojoj ekipi imao je Babović, ali je jedan igrač domaćina uspio da izblokira šut.
I kako to bude na kraju, promašaje gostiju kažnjava Onogošt u 38. minutu, pogodkom Saše Drobnjaka.
Onogost je nastupio u sledećem sastavu: Borisav Ćirković (golman i kapiten), Nemanja Koprivica, Miloš Durutović, Radivoje Perović, Saša Drobnjak, Luka Marković, Nikola Lončar, Srđa Kosović, Nikola Vučinić, Lazar Vulanović, Boris Krunić, Marko Labović, Srđan Drašković i David Puletić.
Za ekipu Cattara su nastupili: Blagoje Manojlović i Vanja Husar (golmani), Nikola Spalević, Ivan Pavićević, Nikola Đapić, Marko Bjelanović (kapiten), Miloš Spalević, Velibor Babović, Velimir Milić i Aleksandar Bošković.
Utakmicu su sudili: Dražen Vukčević i Radovan Bobičić.
Delegat susreta Milan Pavićević.