Mladi Nikšića

Iznenađenja na tri utakmice osmine finala Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu koje su odigrane u sali SKC Univerziteta Crne Gore proteklog vikenda, nije bilo.

“Ekipa UDG 1 je još jednom goleadom najavila najozbiljniju kanditaturu za titulu. Oni su tek u drugom poluvremenu slomili otpor rivala, ekipu Fakulteta političkih nauka, i to golovima Tatalovića i Mugoše za ubjedljivih 12:4. U drugom meču osmine finala Filozofski fakultet je ispustio dva gola prednosti na poluvremenu protiv ekipe UDG 2, pa su tek nakon penala prošli u narednu rundu. Sigurni sa bijele tačke bili su Dautović i Mijušković”, navodi se u saopštenju.
Kako su dodali, u trećem i najzanimljivijem meču dana, favorizovana ekipa FTH Kotor je tek posle penala uspjela da prođe u četvrtfinale.
“Regularni tok meča protekao je u čvrstoj igri sa dosta faulova i tek nekoliko šansi sa obe strane, pa je tako ekipa Građevinskog fakulteta platila ceh zbog nešto lošijeg izdanja u grupnoj fazi takmičenja pa su već u osmini finala morali da igraju protiv prošlogodišnjeg polufinaliste, ekipe FTH Kotor. Tako su građevinari, koji važe za jednu od najborbenijih ekipa lige, po treći put zaredom morali su da se zadovolje učešćem u osmini finala”, dodaje se u saopštenju.
Narednog vikenda na programu su i ostalih pet mečeva osmine finala a nakon toga slijedi pauza do narednog semestra.