policija

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K.

Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom. Tada je sa lica mjesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Policija je obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve.
Pripadnici policije su prikupili obavještenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede.