Članovi mlađe kadetske reprezentacije Crne Gore izgubili su i drugi meč u okviru „Mercedes benz Egej kupa“ od reperezentacije Grčke, prenosi reprezentacija.me.

Na turniru koji se održava u Kušadasiju naša reprezentacija je od Grka izgubila rezultatom 4:1.

Poraz naše selekcije omogućio je rivalu plasman u finale, u kojem će 21. januara, odmjeriti snage sa domaćinom turnira Turskom.

Greške koje su „sokoli“ napravili na današnjem susretu na svojoj polovini terena, pogotovo tokom prvog dijela, omoguće su rivalu da dođe do ubjedljivog trijumfa.

“Napravili smo mnogo individualnih grešaka pokušavajući da nađemo neka komplikovana rješenja u igri. Te greške omogućile su protivniku da postigne dva pogotka u kratkom periodu, od kojih je drugi bio i autogol. Nakon toga bilo je veoma teško vratiti se u meč, iako smo smanjili nakon deset minuta igre u nastavku”, kazao je selektor Boris Miličković.

On je naveo da su “sokoli” ponavljali greške koje su pravili u prvom dijelu.

“Tako da smo praktično sami sebi dali golove. Igrači se nisu snašli na terenu koji je danas bio teži za igru nego što je to bio slučaj u prethodne dvije utakmice. Uz to, nedostajala nam je čvrstina i veća agresivnost u duelima koju su, za razliku od nas, Grci imali tokom cijelog susreta”, kazao je Miličković i dodao da su tri odigrane utakmice pokazale koje su to slabosti u igri koje treba da otklone kao i to na koje igrače može da računa u sljedećim akcijama.