horoskop

Rakovi nijesu u kondiciji, Lavovi se nalaze u stanju emotivnog iskušenja, Strijelci da obrate pažnju na svoje probleme.

OVAN
Posao
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje djeluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspješnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima.
Ljubav
U određenim situacijama svjesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
BIK
Posao
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše Vaš način rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Ljubav
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
Zdravlje
Hronične tegobe.
BLIZANCI
Posao
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.
Ljubav
Potrebno je da bolje razumijete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahtjeve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
RAK
Posao
Djelujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju.
Ljubav
Partner trenutno nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje
Niste u kondiciji.
LAV
Posao
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici.
Ljubav
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu mjeru.
Zdravlje
Uzimajte vitamine.
DJEVICA
Posao
Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umjesto da tugujete za propuštenom prilikom, potrazite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
Ljubav
Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namjere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namjere.
Zdravlje
Više spavajte.
VAGA
Posao
Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvjesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
Ljubav
Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu i psihičku osjetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju.
Zdravlje
Melanholija.
ŠKORPIJA
Posao
Preterana ambicioznost ili neskromnost u procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima.
Ljubav
Djelujete uznemireno, ne uspjevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenja u društvu voljene osobe.
Zdravlje
Loša cirkulacija.
STRIJELAC
Posao
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.
Ljubav
Vaše riječi ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, pretjerujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.
Zdravlje
Provjerite krvnu sliku.
JARAC
Posao
Vjerujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip ,,uzimanja ili davanja”, ali ne i na Vaše zadovoljstvo.
Ljubav
Čini Vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmjerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.
Zdravlje
Dobro se osjećate
VODOLIJA
Posao
Uspješno predviđate nečije poslovne poteze i umijete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje Vaš uspjeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.
Ljubav
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još vise uživali u krugu onih koji su Vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
Zdravlje
Glavobolja.
RIBE
Posao
Djelujete samouvjereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Vjerujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspjeha.
Ljubav
Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.
Zdravlje
Odlično se osjećate.