Sunce je u trigonu sa Plutonom – ovo je dan za rješavanje, prekidanje i ostavljanje.

OVAN
POSAO: Djelujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV: Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Ali, vi umijete vješto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.
ZDRAVLJE: Napeti ste.
BIK
POSAO: Nalazite se u dobroj formi i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE: Nesanica.
BLIZANCI
POSAO: Imaćete mnogo sreće u poslovnim transakcijama i ovo može biti jedan od vaših najuspješnijih dana tokom ovog mjeseca.
LJUBAV: Dominirate u svakom pogledu. Ako imate dovoljno interesovanja, zavodite koga god poželite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.
RAK
POSAO: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.
LJUBAV: Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
LAV
POSAO: Samo pomoću suptilnih metoda možete da “nametnete” svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
LJUBAV: Olako prelazite preko zamerki koje vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.
DJEVICA
POSAO: U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rješavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Voljena osoba možda ima neke “neobične ideje”, ali nemojte donositi zaključak dok ne provjerite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je rekreacija.
VAGA
POSAO: Možda vaše vizije nailaze na nerazumijevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije povjerenje.
LJUBAV: Ponekad riječi nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osjećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
ŠKORPIJA
POSAO: Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.
LJUBAV: Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u “lepši deo stvarnosti”, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.
STRIJELAC
POSAO: Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promjenljivu klimu u svom okruženju.
LJUBAV: Posvetite pažnju ljepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo ljepše nego što jesu.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.
JARAC
POSAO: Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV: Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namjera ne predstavlja uvijek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
VODOLIJA
POSAO: Umijete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbjegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osjecanja.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.
RIBE
POSAO: Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
LJUBAV: Pogrešno procjenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procjenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.