Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 09.03.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan
Posao: Ovnovi bi danas mogli da očekuju neke bitne izmjene vezane za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Uz dobru organizaciju i maksimalno uložen napor nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Nije realno očekivati danas neki iskorak na ljubavnom planu. Držite se proverenih metoda.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik
Posao: Povoljna je klima da se date u akciju i konkretne planove sprovedete u dijelo. Budite samo strpljivi u komunikaciji sa nadeređnima, kako bi izbjegli veće neslaganje.

Ljubav: I na polju ljubavi moguće je pokretanje nekih bitnih tema vezanih za buduće planove sa dragom osobom. Samo naprijed.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Blizanci
Posao: Povoljan je dan da se pozabavite realizacijom bar jedne kreativne poslovne ideje. Postoje mogućnosti za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Nije loš dan da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u dijelo. Samo naprijed.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak
Posao: Bez nekih većih zastoja i prepreka na poslovnom putu za većinu Rakova. Vodite računa samo da se ne preforsirate.

Ljubav: Opuštena i mirna atmosfera očekuje vas na ljubavnom polju, pa ukoliko ne želite išta da mijenjate prepustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav
Posao: Bitno je da ne gubite strpljenje i ne nervirate se, ako tokom dana ne bude baš sve išlo po planu i onako kako očekujete.

Ljubav: Intrigantno poznanstvo sa mlađom osobom, moglo bi da vam okupira misli tokom ovog dana. Ukoliko nemate nekih većih dilema, hrabro u akciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Djevica
Posao: Naporan, ali na kraju uspješan dan je pred većinom Djevica. Iako ste maksimalno organizovani, neće škoditi i ako potražite pomoć bliskih saradnika.

Ljubav: Od vas se danas očekuje da pokrenete inicijativu za pokretanje nekih važnih pitanja, vezanih za buduće planove na polju ljubavi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga
Posao: Sasvim prosječan dan na prvi pogled mogle bi da očekuju Vage, ali nije isključeno da u poslednjem trenutku dođe do nekog preokreta, pozitivnog naravno.

Ljubav: Po svoj prilici, veoma zanimljiv dan vas očekuje na polju ljubavi, ukoliko ste namerili da novo poznanstvo pretvorite u nešto više. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija
Posao: Budite taktični i staloženi kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Poseban akcenat je na finansijama.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, ukoliko ne, ne srljajte na prvu loptu, već pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja

Strijelac
Posao: Realno je da vam ovaj dan protekne bez nekog većeg opterećenja. Dobro izvagajte sve opcije kada su nove poslovne saradnje u pitanju, može biti vrlo dobro za vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Osoba iz vašeg prijateljsko-drugarskog okruženja mogla bi da pokaže interesovanje za vašu malenkost. Na vama je odluka.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac
Posao: Sasvim solidan dan na poslovnom planu je pred Jarčevima, da u svom odgovornom i profesionalnom ritmu izađu na kraj sa svim mogućim izazovima.

Ljubav: Nije loš dan ukoliko ste zamislili da se posvetite nekim zajedničkim planovima u vašem ljubavnom životu. Opuštite se.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vodolija
Posao: Po svemu sudeći ovaj dan bi trebalo da protekne u sličnom ritmu kao i prethodni. Dajte svoj doprinos da tako i ostane.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas na ljubavnom putu sačeka novo interesantno poznanstvo. Prijaće vam ova komunikacija.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Ribe
Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom Riba što se posla tiče. Ukoliko ima da je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, a vezano je za papirologiju i formalnosti sada je pravi trenutak da to završite.

Ljubav: Povećan ljubavni angažman bi trebalo da se očekuje sa vaše strane. Nema razloga da ne budete zadovoljni krajnjim epilogom.

Zdravlje: Vrlo dobro.