horoskop

Bikovi da provjere krvnu sliku, Vage ne vjeruju previše u nečiju priču, Škorpije u ljubavi djeluju uznemireno i zabrinuto.

OVAN
Posao
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtjeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente u susretu sa saradnicima.
Ljubav
Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
BIK
Posao
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspješan nivo komunikacije na različitim stranama.
Ljubav
Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promjeni. Nema razloga za veliku zabrinutost.
Zdravlje
Provjerite krvnu sliku.
BLIZANCI
Posao
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Djelujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima.
Ljubav
U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu i stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.
Zdravlje
Potreban vam je odmor.
RAK
Posao
Stalo vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa provjerenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet.
Ljubav
Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe.
Zdravlje
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
LAV
Posao
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa. Novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj dio obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti.
Ljubav
Partner u izvjesnom smislu iskušava vašu naklonost pa se potrudite da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
DJEVICA
Posao
Obratite pažnju na različite događaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Ljubav
Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika.
Zdravlje
Napetost.
VAGA
Posao
Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima.
Ljubav
Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.
Zdravlje
Korigujte ishranu.
ŠKORPIJA
Posao
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovni uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
Ljubav
Djelujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
STRIJELAC
Posao
Provjeravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promakne neki važan događaj, ali umijete pravilno da procjenite poslovnu situaciju.
Ljubav
Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da vjerujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala vaše povjerenje.
Zdravlje
Izbjegavajte stresne situacije.
JARAC
Posao
Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umješanost da ostvari svoje namjere.
Ljubav
U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
Zdravlje
Važno je da poboljšate svoju kondiciju.
VODOLIJA
Posao
Pažljivo analizirajte različite događaje na poslovnoj sceni. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma.
Ljubav
Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.
Zdravlje
Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.
RIBE
Posao
Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja dobitničku kombinaciju i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.
Ljubav
Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
Zdravlje
Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.