Blizancima problemi s novcem, Djevici odličan period na polju zdravlja, a Ribama slijedi povoljna ljubavna situacija.

 

Ovan

 

Prilično teška nedjelja je pred vama. Kada je u pitanju posao, možete da imate razne komplikacije. Na polju ljubavi vas očekuje period koji vam donosi zahlađenje. Kada je u pitanju zdravlje, imate mnogo snage i energije u sebi, ali bi povremeni problemi sa kičmom i leđima mogli da vas prate.

 

Bik

 

Niste pretjerano zadovoljni okolnostima na poslovnom planu, ali uz malo truda situacija može da vam se promijeni. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem nećete imati veće promjene. Kada je u pitanju zdravlje jetra bi mogla da vam se pokaže kao veoma osjetljiva tačka, pa povedite više računa o tome.

 

Blizanci

 

Moguće je da ćete tokom ove nedjelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam donijeti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

 

Rak

 

Nepovoljna nedjelja je ispred vas. Na poslovnom polju možete imati razne prepirke sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da se voljena osoba udaljava od vas. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa organima za izbacivanje tečnosti, sa bešikom i bubrezima. Idite na redovne kontrole.

 

Lav

 

Nijeste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju i potrebno vam je dosta vremena da probleme riješite. Na polju ljubavi vlada monotonija između vas i partnera. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa stomakom i organima za varenje. Pazite na sebe.

 

Djevica

 

Pred vama je period koji bi na polju posla mogao da vam donese priliku da razriješite neke brige. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas faza u kojoj ćete imati početak ozbiljnije veze. Na polju zdravlja vas očekuje jako dobar period za bavljenje sportom. Imaćete mnogo snage i energije u sebi ovih dana.

 

Vaga

 

Moguće je da ćete imati manje probleme na poslu i da se nećete osjećati sasvim sigurno na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom polako kopate po problemima iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni upalama mokraćnih puteva i problemima sa urogenitalnim traktom.

 

Škorpija

 

Ova nedjelja je povoljna ako postoji neki konflikt koji treba da razjasnite i da razriješite. Na polju ljubavi vas očekuje strastveno poznanstvo i prilika za avanturu. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji može da donese prehladu ili manje probleme sa disajnim putevima, pa povedite računa o sebi.

 

Strijelac

 

Na polju posla vas očekuje period koji može da vam donese manje komplikacije sa finansijama. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika da nađete kompromis sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete uz pomoć određene dijete uspjeti da ostvarite jako dobre rezultate.

 

Jarac

 

Možete da očekujete težak period za posao. Dosta toga neće ići onako kako se nadate i planirate. Na polju ljubavi takođe imate osjećaj nezadovoljstva i ogorčenosti u ovom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti osjetljivi. Imunitet vam je oslabljen. Trebalo bi da se posavjetujete sa ljekarom.

 

Vodolija

 

Imate dosta pritisaka na poslovnom polju i situacija u kojoj se nalazite vam je generalno neizvjesna. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period da istina ispliva na vidjelo. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi faza u kojoj ćete imati probleme sa depresijom, anksioznošću i sl. Posavjetujte se sa terapeutom.

 

Ribe

 

Poslovne okolnosti su vam sada generalno stabilne i nemate većih briga. Na polju ljubavi osjećate mir i zadovoljstvo, na voljenu osobu možete da se oslonite. Kada je u pitanju zdravlje, naredni period vam može donijeti manje probleme sa nogama, zglobovima, osjetljivost u kolenima i slične tegobe.