Horoskop za danas
Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju. Pred vama je dnevni horoskop za 4. septembar
Ovan
Posao: Nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima sa nadređenim osobama tokom ovog ponedeljka.
Ljubav: Mogli biste biti svađalački raspoloženi i prema dragoj osobi, pa bi najbolje bilo da komunikaciju svedete na osnovnu.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Bik
Posao: Bikovima ova radna sedmica kreće malo usporenije nego inače, zbog grešaka i propusta saradnika, ali i mogućih vaših.
Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, prije svega zbog činjenice da nijeste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Blizanci
Posao: Stabilan početak radne sedmice je pred tipičnim Blizancima, da bez problema završe sve zacrtane obaveze. Nemojte se zalijetati i olako prihvatati nove obaveze, polako.
Ljubav: Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života, posebno kada su nove simpatije u pitanju.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Rak
Posao: Situacija na poslovnom planu kod pripadnika znaka Raka nastavlja se u istom, možda za nijansu jačem tempu. Možete biti pomalo nestrpljivi da preuzmete lidersku ulogu, savjet bi bio – ne žurite.
Ljubav: Slobodni Rakovi, postoji mogućnost iznenadnog kontakta preko društvenih mreža, ili pak susreta sa osobom iz poslovnog segmenta.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.
Lav
Posao: Ova sedmica za pripadnike znaka Lava bi trebalo da bude period dobre radne energije. Ključni prioriteti moraju da se ispoštuju pa tu budite maksimalno oprezni.
Ljubav: Ovaj dan može vam donijeti distancu zbog nepoštovanja potrebe druge strane za vaše potreba i ciljeve.
Zdravlje: Odlično.
Djevica
Posao: Stabilna sveukupna poslovna situacija, daje danas dobru osnovu da tipične Djevice budu uspješne, i zadovoljne ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova.
Ljubav: Slobodne Djevice, emocije i želje vas mogu preplaviti, bez obzira da li je u pitanju nova osoba ili neko od bivših partnera, simpatija, poznanika. Mogući su nagli počeci burnih i strasnih odnosa.
Zdravlje: Odlično.
Vaga
Posao: Dinamična i prilično uspješna radna sedmica je pred tipičnim Vagama. Dogovori, aktivnosti, susreti sve je u opciji.
Ljubav: Pokušajte da eventualne dileme i propuste raščistite prvo sa samim sobom, prije nego što pokrenete ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.
Škorpija
Posao: Na samom startu ove radne sedmice Škorpije bi mogle biti vrlo nervozne i nepristupačne za komunikaciju.
Ljubav: Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspjeli da izbjegnete nervozu druge strane, koja je sada jako prisutna.
Zdravlje: Odlično.
Strelac
Posao: Dosta izazovna radna sedmica je pred Strijelcima. Posebnu pažnju obratite na potpisivanje papira koji imaju veliku težinu i koji su vezani za novčane transakcije.
Ljubav: Povoljne vijesti ili bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe koja vam već duže vrijeme privlači pažnju. Budite spremni na odgovor.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Jarac
Posao: Može biti manjih problema i kočenja zbog nedostatka razumijevanja nadređenih osoba, ali ništa bitno što bi moglo da spriječi realizaciju zacrtanih ciljeva.
Ljubav: Zauzeti Jarčevi imaće haos u planovima kada su društvene aktivnosti u pitanju što podrazumijeva i partnera i prijatelje, porodicu jer će svuda kasniti ili će se susreti odlagati.
Zdravlje: Čuvajte se infekcija.
Vodolija
Posao: Ova sedmica donosi dosta problematičnu situaciju Vodolijama na poslovnom planu. Povremeno ćete biti nervozni i svi će vam smetati naročito autoriteti i nadređeni.
Ljubav: Više zanimljivih predloga može vam danas pristizati od drage osobe. Bar jedan bi mogao da vas zaintrigira i privuče.
Zdravlje: Odlično.
Ribe
Posao: Mnogo toga sa strane će danas da utiče na vas i donositi vam smetnje u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gdje postoje neke varnice.
Zdravlje: Moguće probavne smetnje.
Izvor: Zadovoljna.rs