dnevni horoskop

Ovnovi da provjere krvnu sliku, Bikovi završavaju važan poslovni projekat, Rakovi u ljubavi nedovoljno aktivni.

OVAN
Posao
Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.
Ljubav
Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.
Zdravlje
Provjerite krvnu sliku.
BIK
Posao
Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!
Ljubav
Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke ovih dana.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
BLIZANCI
Posao
Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav
Puno lijepih trenutaka naći ćete u zagrljaju voljene osobe. Život je lijep, pa zato treba maksimalno uživati u svakom trenutku.
Zdravlje
Odlično.
RAK
Posao
Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.
Ljubav
Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani.
Zdravlje
Hronične tegobe.
LAV
Posao
Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.
Ljubav
Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
DJEVICA
Posao
Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.
Ljubav
Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.
Zdravlje
Počnite da se bavite sportom.
VAGA
Posao
Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.
Ljubav
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepuštite se svojim osjećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
Zdravlje
Važno je da se opuštite.
ŠKORPIJA
Posao
Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.
Ljubav
Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lijepih trenutaka i radosti u narednih par dana.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
STRIJELAC
Posao
Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko vas budu zadovoljni.
Ljubav
Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.
Zdravlje
Problemi sa grlom.
JARAC
Posao
Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.
Ljubav
Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogriješili u procjeni.
Zdravlje
Uzimajte vitamine.
VODOLIJA
Posao
Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.
Ljubav
Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
RIBE
Posao
Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.
Ljubav
Potrebno vam je malo topline. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.
Zdravlje
Moguća alergija.