Dnevni horoskop
Dan treba da počne suočavanjem sa sudbinskim putevima pred vama. Čitate dnevni horoskop za 27. avgust.
Ovan
Posa: pokušajte da se odlučite za nešto bolju poslovnu priliku i ne smatrajte to promašenom investicijom koliko novim poslovnom izazovom. Ne propustite ove aspekte.
Ljubav: ukoliko ste se zaljubili u osobu, koju ne poznajete tako dobro ne budite podložni uticaju okoline i pokažite malo više ineteresovanja.
Zdravlje: poštujte zakone svog tela.
Bik
Posao: ukoliko ste od onih koji traže novi posao ne očajavajte, ukoliko se desi da se nešto ispriječi i ne realizujete svoju ideju. Biće boljih dana.
Ljubav: u svakom slučaju emotivna prilika na vidiku. Ne pokušavajte da mijenjate nešto što vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi sa partnerom.
Zdravlje: pad imuniteta.
Blizanci
Posao: nije sve u novcu već i u dozi zadovoljstva na vašem poslovnom segmentu. Radite ono što volite i ne žalite se na negativnost sredine, jer imate jasan pravac svojih aktivnosti.
Ljubav: današnji dan može biti prožet odličnim raspoloženjem na duže staze pa ne očajavajte ukoliko vam je draga osoba malo zauzeta poslom. Biće prilike za nešto bolje raspoloženje u večernjim satima.
Zdravlje: nemate razlog za brigu.
Rak
Posao: isuviše ste ponosni da se prepustite radu na poslu, koji vam ne odgovara. Smatrate da vredite mnogo više mada se prilike sa vašim novčanikom ne podržavaju. Prihvatite ono što vam se nudi.
Ljubav: ne budite sumnjičavi prema osobi koja vam se udvara. Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da se dobro zabavite. Budite spremni na nove izazove.
Zdravlje: niste loše raspoloženi.
Lav
Posao: loše raspoloženje saradnika vama ne pravi problem. Želite da im pomognete i da se fokusirate na zajednični rad kako bi bili u odličnom raspoloženju za predstojeću sezonu.
Ljubav: ništa novo na polju ljubavi. Moraćete sami da se odlučite za svoje postupke i da se osvrnete unazad da uvidite svoje greške. Naučite lekcije i popravite lični utisak.
Zdravlje: ojsećate se odlično.
Devica
Posao: iako ste od onih koji se ne predaju slučaju, ovaj put ste dovoljno zabrinuti i ne želite da se otrgnete utisku da se osećate loše zbog propuštene prilike koju niste smeli da učinite.
Ljubav: polje emocija zahteva vašu prisutnost. Neke detalje popravite pa se možete nadati posebno dobrom raspoloženju. Ne očajavajte ukoliko se nešto ne desi odmah, danas.
Zdravlje: pojačajte doze vitamina.
Vaga
Posao: poštujte trenutna pravila vašeg rada i neće biti velikih oscilacija u vašem novčaniku. Potrebno je samo da budete dovoljno fleksibilni i uspećete da rešite svoje problem.
Ljubav: nije loša ideja da izađete u provod koji već odavno planirate. Morate da budete koncentrisani na nešto bolje prilike koje vam se pružaju.
Zdravlje: smanjite slatkiše.
Škorpija
Posao: uviđate da ste na boljem poslovnom putu nego obično i morate da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Ne morate da se suzdržavate od sopstvenog mišljenja, jer imate odlične ideje.
Ljubav: ukapirali ste da ništa nije slučajno, pa se vodite tom inercijom da pokušate sa prvim koracima nešto više da rešite na svom emotivnom planu.
Zdravlje: možete imati lošiju funkciju reproduktivnih organa.
Strelac
Posao: poslovnu priliku koja vam dolazi preko polja inostranstva, nećete propustiti. Budite zadovoljni trenutnim plasmanom, pa će se desiti i krupnije stvari.
Ljubav: ne pokazujete veću zainteresovanost za trenutnu simpatiju i ne želite nešto više da menjate. Budite koncentrisani na trenutnu poslovnu mogućnost.
Zdravlje: isuviše se trošite.
Jarac
Posao: vidite mnogo dalje od ostalih, pa vam neće loše pasti mogućnost da se dovoljno dobro zabavite i pokažete veći entuzijazam nego obično.
Ljubav: isuviše ste zahtevni od osobe suprotnog pola i niste spremni na kompromis. Promenite neke bitne stvari kod sebe, kako bi napredovali i imali više osmeha na licu.
Zdravlje: osvežite dan vedrim raspoloženjem.
Vodolija
Posao: niste u takvoj mogućnosti da morate da se otvoreno postavite i pričate šta želite, jer su vam se desile prilike da shvatite u kakvom ste ambijentu trenutno. Poželećete nešto bolji tretman ovaj put.
Ljubav: suzdržano ponašanje kod vas odaje utisak osobe koja ne može da se izbori za svoja prava. Partner to može da koristi.
Zdravlje: usvajate nova pravila, pa očekujte boljitak.
Ribe
Posao: vaša priora je danas zahtevna. Imate odličan stav i želite mnogo toga da rešite bez veće presije kada su lične obaveze u pitanju.
Ljubav: ukoliko ste se zabrinuli za ponašanje vašeg partnera to nije izgovor da se zajedno provedete. Planirajte večernji izlazak.
Zdravlje: pazite se u saobraćaju.
Izvor: Zajecaronline.com