Horoskop za danas

 Vodolija igra dvostruku igru, Ovan u emotivnom raskoraku.  

 

OVAN
POSAO: Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
LJUBAV: Povremeno djelujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija i opuštanje.
BIK
POSAO: Djelujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete.
LJUBAV: Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.
BLIZANCI
POSAO: Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju prije nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos.
LJUBAV: Partner vam daje do znanja da traži osjećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u vašem životu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
RAK
POSAO: Stvari koje prećutkujete pred saradnicima prije ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubjedljivo.
LJUBAV: Partner pokušava da vam pomogne i da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
ZDRAVLJE: Glavobolja.
LAV
POSAO: U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum kao i da se aktuelni problemi rješavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.
LJUBAV: Ukoliko vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama kao da će vam tako biti lakše.
ZDRAVLJE: Važno je da se rasteretite.
DJEVICA
POSAO: Djelujete vrlo odlično i ambiciozno. U susretu sa saradnicima provjeravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrijebite svoju pamet u onoj mjeri koliko je potrebno.
LJUBAV: Pred voljenom osobom ponekad ni velike riječi nisu dovoljne do ostvarite svoje namjere. Iskrena osjećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.
VAGA
POSAO: Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV: Nema razloga da oklevate u drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osjetite promjene u raspoloženju i da usmjerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.
ŠKORPIJA
POSAO: Djelujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugovav očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV: Voljena osoba negoduje i u izvesnoj mjeri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namjerom da se stvari promijene u vašu korist.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na režim ishrane.
STRIJELAC
POSAO: Zamjerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je riječ o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmjerite ka korisnim ciljevima.
LJUBAV: Partner djeluje vrlo podsticajno i umije da preusmjeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.
JARAC
POSAO: Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savjet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.
LJUBAV: Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da iznevjerite nečija očekivanja. Otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osjetljivim temama.
ZDRAVLJE: Provedite više vremena na svježem vazduhu.
VODOLIJA
POSAO: Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite pretjerano sujetni ili lakomisleni. Promijenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.
LJUBAV: Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate dio istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.
RIBE
POSAO: Suviše strogo ocijenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cijenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
LJUBAV: Nema potrebe da pokrećete neku osjetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.