dnevni horoskop

Djevice da se paze hladnih napitaka, Škorpije da uživaju u tajnoj vezi, Jarci da posjete stomatologa.

OVAN
Posao:
Moguće je da će vas izabrati za rukovodioca, potrudite se da opravdate povjerenje. Vi ste svakako predvodnik, neće vam biti teško da organizujete sve što vam se nudi.
Ljubav:
Partner vas danas posebno obasipa pažnjom, ali vi ste nervozni iz vama poznatih razoga. Nije loše da bar osmjeh na lice “nabacite”. Zdravlje:
Odlično se osjećate.
BIK
Posao:
U ovom trenutku možete biti potpuno zadovoljni svojim finansijama. Naporan rad vam se konačno isplatio.
Ljubav:
Počinjete da sumnjate u nevjerstvo. Razgovarajte sa voljenom osobom. Bik je ljubomoran znak koji često pretjeruje u svojoj sumnji.
Zdravlje:
Prekontrolišite štitnu žlijezdu.
BLIZANCI
Posao:
Nervira vas to što zaposleni pridaju značaja stvarima koje se ne tiču posla. Vi ćete kao svaki mudar, inteligentan Blizanac to da zaustavite.
Ljubav:
Možete biti više nego zadovoljni bračnom atmosferom. Slobodni mogu očekivati poznanstvo sa jednom šaramantnom Djevicom. Zdravlje:
Dobro se osjećate.
RAK
Posao:
Putovanje u inostranstvo daje bolje finansije. Da li ćete zaista da odete, to zavisi od finansija. Nećete da radite bilo šta.
Ljubav:
Pokušajte da razmislite o tome gde griješite jer pretjerana posesivnost, ljubomora jednog Raka razbija iluziju o onoj emotivnoj osobi koju svi volimo.
Zdravlje:
Nemate razloga za brigu.
LAV
Posao:
Veliki uspjeh nadomak ruke, zaradićete odlično. Lav koji traži posao mora da sarađuje sa Ovnom, Strijelcem ili Škorpijom.
Ljubav:
Ne umijete da se opredjelite za jednu osobu. Volite flert, udvaranje, imate mnogo interesenata. Najviše vas osvaja Škorpija u ovom trenutku.
Zdravlje:
Dobro se osjećate.
DJEVICA
Posao:
Nemate razloga da stalno prigovarate saradnicima. Od drugih tražite nešto što nije u okviru njihovog posla.
Ljubav:
Partner bi mogao da se ozbiljno naljuti na vas. Često ste nepodnošljivi u svojim analizama.
Zdravlje:
Pazite se hladnih napitaka.
VAGA
Posao:
Vaše pretjerano angažovanje ne nailazi na podršku kakvu zaslužujete. To izaziva osjećaj nepravde u vama. Podršku potražite u znaku sa kojim se dugo znate, a to je Jarac.
Ljubav:
Slobodnima predstoji poznastvo sa osobom u znaku Lav. Vaga u braku brine o poslu partnera, finansijama koje nisu zadovoljavajuće. Zdravlje:
Nervoza.
ŠKORPIJA
Posao:
Nema potrebe za velikim ulaganjem, čuvajte novac za naredni period. Potrebno je da u ranim satima ovog dana pozovete osobu koja može da vam pomogne.
Ljubav:
Uživate u tajnoj vezi. Ako ste u braku imate opasnost od otkrivanja viber, sms poruka. Slobodne Škorpije su zatvorene, žele da im se vrati stara ljubav.
Zdravlje:
Upala bešike.
STRIJELAC
Posao:
Za one koji sarađuju sa inostranstvom slede komplikacije u toku današnjeg dana. Nikako ne uplaćujte novac dok sve ne provjerite. Ljubav:
Puno strasti, nemojte da dozvolite da vas nešto ometa u uživanju s partnerom. Slobodan Strijelac želi osobu koja ima puno fizičke snage, sportistu.
Zdravlje:
Odlično.
JARAC
Posao:
Ako radite bilo koji posao koji ima veze sa nekretninama, pazite na dokumenta. Vrijeme je da napravite saradnju sa nekim inostranim partnerom.
Ljubav:
Nemojte biti hladni prema partneru, pokažite mu da vam je stalo do njega. Jarac koji traži ljubav moraće da se potrudi oko jedne Škorpije koja zna da voli.
Zdravlje:
Posjetite stomatologa.
VODOLIJA
Posao:
Nije loš dan. Nema nekih teškoća, prepreka. Dobro obavljate sve što je pred vama. Novac očekujte od dugovanja ili od pomoći prijatelja.
Ljubav:
Iznenadni preokret u odnosu sa partnerom. Dobar dan za ljubav. Vi ste srećni kada imate dobru osobu pored sebe.
Zdravlje:
Nema većih problema, čuvajte se.
RIBE
Posao:
Danas je dan kada je potrebno da se istaknete. Sve što kažete , uradite je važno, ima svoju cijenu. Znate da privučete pažnju, znate da napravite šou.
Ljubav:
Osoba sa kojom ste skoro počeli vezu je verovatno budući supružnik. Vi volite romantiku, sanjarenje, vjerovatno je to ta osoba iz bajke.
Zdravlje:
Loša cirkulacija.