Evo šta su nam zvijezde pripremile na ljubavnom i poslovnom planu i sta nam predvidjaju u vezi zdravlja:
OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan za pokretanje saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspjevate da na pravi način predstavite svoje prijedloge. Pravo je vrijeme za dogovore sa emotivnim partnerom.
BIK (22.4.- 21.5) TAURUS
Danas ste izvrsno organizovani I lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su I neočekivani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.
BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Vrijeme je da pokrenete promjene kojima težite. Sada možete lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati. Voljena osoba je naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osjećate.
RAK (22.6.– 22.7.) CANCER
Imate više posla nego što biste to u ovom trenutku željeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, sastančenja, dogovori, a telefon vjerovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom dijelu blagi nesklad sa voljenom osobom.
LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Opterećeni ste, ali zanemarite i umor i bacite se na posao. Ovo je jedan od dana kada problemi dolaze, a vi ih rješavate uspješno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.
DJEVICA (23.8.– 22.9.) VIRGO
Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmjereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.
VAGA (23.9.– 22.10.) LIBRA
Ako želite da postignete dogovor sa saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na temperamentu. Samo hladnokrvno, odmjereno I poslovno. Ovo može biti jaka priča, nemojte da je propustite. Podsjećanja na prošlost, moguć i kontakt sa bivšim.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Odličan je period da napravite dogovor od kojeg možete na brzinu zaraditi. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana reaguje na vašu inicijativu.
STRIJELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu energiju iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primjećujete da se ova osoba uzmuvala oko vas.
JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS
Vaši planovi se ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Mogućnost dogovora od kojeg biste mogli solidno zaraditi. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome, nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.
VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspijevate da riješite. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nježnost i prisustvo.
RIBA (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osjećate dosta turobno. U suštini – nesigurni ste po nekim pitanjima I to se na vama I vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti zanimljive pričice.