Blizanci da povedu računa o novcu, Škorpije u velikom problemu. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 20. novembar.

OVAN

POSAO: Naporan dan. Mnogo radite. LJUBAV: Ako ste neko ko je slobodan onda očekujte poznanstvo sa skromnim Rakom. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK

POSAO: Imate dobar nos da procenite ko je podoban da radi u vašoj firmi. LJUBAV: Imate sreće u ljubavi. Posebno ste u dobroj vezi sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Osjetljivost nerava.

BLIZANCI

POSAO: Pazite na novac, ne samo danas već do kraja nedelje. LJUBAV: Trenutno na nebu su aktuelni Riba ili Rak. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

RAK

POSAO: Mnogo radite u odnosu na druge. Da li je to vredno zavisi od finansija. LJUBAV: Možete da se izborite sa svojom sudbinom, sa ili bez partnera. ZDRAVLJE: Slabi mišići.

LAV

POSAO: Važan dogovor oko kredita u banci. LJUBAV: Morate da prihvatite nekada i samoću. ZDRAVLJE: Jako zdravlje.

DJEVICA

POSAO: Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. LJUBAV: Jedan uporan Bik vam neće dati vremena da razmišljate da li da ustanete ili odustanete? ZDRAVLJE: Niste preterano lošeg zdravlja. Više je to manja nervoza.

VAGA

POSAO: Dobra iskustva vam mogu dosta pomoći oko odluka. LJUBAV: Niste sami i kada nemate nikog vi razmišljate o nekom idealnom partneru. Ilizija je prisutna. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

POSAO: Umjerenost je nešto što vam danas treba. LJUBAV: Odbacite prošlost. Krijete neke tajne. Sve će se razotkriti, čim pre. ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt. Mjesec je ulazi u vaše sazvežđe.

STRIJELAC

POSAO: Dobar dan za ulaganje. LJUBAV: Razmišljate o putovanju. Gde? Već ćete u afektu doneti odluku. ZDRAVLJE: Za sada dobro polazite iako ste stalno napeti.

JARAC

POSAO: Zanimljivo je da vas osoba iz znaka Škorpije obožava i želi samo da radi sa vama. LJUBAV: Mislite na ljubav a želite vrelinu, strast. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Možete biti lako iznervirani, pa je moguće da nekog nenamerno od kolega povredite. LJUBAV: Brak vam je u ozbiljnoj krizi danas. Razgovarajte, menjajte nešto. ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

RIBE

POSAO: Bolji odnos sa saradnicima zavisi od vašeg već načetog neraspoloženja. LJUBAV: Mnogo pričate ali ništa ne kažete konkretno voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Osećate nedostatak sna.