Dnevni horoskop za 23. novembar 2022. godine je pred vama. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Izbjegavajte teške reči. LJUBAV: Želite da se posvetite porodici. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Mesec u Strelcu vam omogućava saradanju i zaradu iz inostranstva tokom dana i večeri. Ne propustite priliku. LJUBAV: Potreban vam je neko da vas oslobodi raznih predrasuda. ZDRAVLJE: Čuvajte se nazeba.

BLIZANCI

POSAO: Vaši saradnici na radnom mestu su previše brzi, nervozni i često griješe. To vas nervira. LJUBAV: Super odnos sa voljenom osobom. Izađite negde, dobro se provedite. ZDRAVLJE: Stomak osjetljiv.

RAK

POSAO: Dobar dan za razmišljanje i planiranje. LJUBAV: Partner voli da vam sugeriše šta i kako treba da radite. ZDRAVLJE: Osjećaj mira u duši.

LAV

POSAO: Saradnja sa Strelcem donosi odličan posao. LJUBAV: Uzbudljiva avantura pred vama. ZDRAVLJE: Puni ste snage, adrenalina.

DJEVICA

POSAO: Dešavanja u kući mogu da vam poremete dešavanja na radnom mestu. LJUBAV: Morate da se emotivno stabilizujete. Potrebna vam je podrška. ZDRAVLJE: Osjećaj depresije.

VAGA

POSAO: Razmišljate već o narednoj sedmici koja će biti puna događanja, više okrenuta poslovanju. LJUBAV: Bićete otvoreni za svaku vrstu ljubavi. ZDRAVLJE: Mislite stalno na vaše bubrege.

ŠKORPIJA

POSAO: Mislite isključivo na zaradu. LJUBAV: Partner vas ponekad izluđuje svojim prohtevima ili trošenjem novca. ZDRAVLJE: Preterujete u užicima.

STRIJELAC

POSAO: U dobroj ste formi. Imate poslovne klijente koji se baš zalažu za vaše ideje. LJUBAV: Odličan dan za sreću i zadovoljstvo. ZDRAVLJE: Nikako alkohol.

JARAC

POSAO: Niste raspoloženi da radite, čak ni da razmišljate o tome. LJUBAV: U ovoj oblasti ste vrlo zainteresovani za jednu Vagu. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na svakog ko vas malo iznervira.

VODOLIJA

POSAO: Predisponirani ste za jako dobre ugovore. Imate posao koji traži znanje iz oblasti kompjutera, mobilnih telefona, tehnike uopšte… LJUBAV: Izlazak u grad na neku dobru zabavu biće sasvim zadovoljavajući. ZDRAVLJE: Prijatelj vam je bolestan. Posjetite ga.

RIBE

POSAO: Iskoristite sve ponude jednog Strijelca ili Lava. Ne povlačite se radi vaše nesigurnosti. LJUBAV: Dobri ste u svemu. Najviše volite da budete uslužni. ZDRAVLJE: Mislite samo na posao, a ne na zdravlje.