Ovan u dobrom poslovnom okruženju, Bik voli ustaljenost, Blizanci napeti, Rak razmišlja o privatnom poslu, Lav šarmantan, Djevica ima povjerenja u partnera, Vaga povučena u sebe, Škorpija u finansijskom problemu, Strijelac naivan, Jarac često mijenja mišljenje, Vodolija intuitivna, a Ribe u prilici da završe posao.

OVAN
Posao: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate.
Ljubav: Partner dobro razumije vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje vas zbližavaju.
Zdravlje: Prijaće vam izlazak iz kuće.
BIK
Posao: Nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Vi volite ustaljenost ali morate da se mijenjate.
Ljubav: Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj mjeri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Budite iskreni u svemu.
Zdravlje: Potrebna vam je koncentracija.
BLIZANCI
Posao: Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi.
Ljubav: Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam.
Zdravlje: Potrebno je da se malo opustite.
RAK
Posao: Razmišljate o privatnom poslu. To vam donosi jedini pravi put poslovanja.
Ljubav: Mjesec u znaku Raka u vašem sazvježđu u lošem aspektu od Urana. Porodični nemiri. Niste u dobrom odnosu sa partnerom. Neka prođe ovaj dan, sjutra je bolje.
Zdravlje: Osjetljiv stomak, crijeva.
LAV
Posao: Ne bavite se daljim prognozama. Usredsredite se na ono što je pred vama. Potrebno je da se dodatno angažujete da biste imali rezultate.
Ljubav: Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti.
Zdravlje: Dobro se osjećate.
DJEVICA
Posao: Vaše ideje mogu trenutno biti rizične. Ostavite za neki drugi dan od nedjelje. Nije vrijeme da se bavite novitetima.
Ljubav: Partner će vam dokazati vjernost i ljubav. Niste ni sumnjali u njegovu iskrenost. Vjerujete da će uvijek biti tako.
Zdravlje: Dobro se osjećate.
VAGA
Posao: Neko vas usporava. Vaše nove ideje, planove. Mada, danas je još uvijek dan vikenda pa se nećete time previše baviti.
Ljubav: Preduzmite inicijativu ukoliko želite da partner bude efiksaniji. Povukli ste se previše u sebe
Zdravlje: Izbjegavajte uznemiravanja.
ŠKORPIJA
Posao: Suočavate se sa problemom finansija. Razmišljate o tome kako ćete zarađivati tokom naredne sedmice.
Ljubav: Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način.
Zdravlje: Pored svega se dobro osjećate.
STRIJELAC
Posao: Nikako ne pričajte o svojim poslovnim namjerama. Čuvajte svoje ideje za sebe. Vas je lako prevariti.
Ljubav: Vi ste optimista. Ponekad, mislite da će sve teći kao med i mlijeko ali nije tako. Manje se postavite naivno.
Zdravlje: Prijaće vam relakacija, dobar kozmetički tretman.
JARAC
Posao: Mijenjate mišljenje često o nekim poslovnim prilikama. Ne volite previše da se bavite važnim pitanjima preko vikenda.
Ljubav: Partner dobro razumije Vaše emotivne namjere koje za sada mudro prećutkujete. Oni koji su slobodni imaju susret sa jednom Vagom.
Zdravlje: Obratite pažnju na kičmu.
VODOLIJA
Posao: Vjerujete svojoj unutrašnjoj intuiciji. Možete doći do velikih ciljeva. Novac pred kraj dana.
Ljubav: Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate. Stalo vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini.
Zdravlje: Čuvajte donji deo kičme.
RIBE
Posao: U prilici ste da završite posao koji vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist.
Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
Zdravlje: Potrebna vam je dobra njega.