Ovan premoren, Bik pod tenzijom, Blizanci zatvoreni, Rak ima sreće u ljubavi, Lav opušten, Djevica marljiva, Vaga ima problema s bubrezima, Škorpija opterećena, Strijelac se dobro osjeća, Jarac nezadovoljan platom, Vodolija pati od prehlade, a Ribe u kraćoj poslovnoj krizi.

OVAN
Posao: Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije, sada je vrijeme da prekinete tu saradnju koja vas guši, potajno nervira.
Ljubav: Dan donosi zanimljivu i lijepu emociju prema voljenoj osobi a uživanje i provod znate već sami dobro da organizujete.
Zdravlje: Povišena temperatura od premora.
BIK
Posao: Osjećaj tenzije na poslu sa kolegama. Sigurno radite u nekoj ustanovi koja vas ne inspiriše a posao vam se čini dosadnim.
Ljubav: Vatra u vama tinja polako. Partner mora da pokaže izvesno strpljenje i nadu da će sve biti kako treba da biste živjeli u miru.
Zdravlje: Manji problem sa stomakom.
BLIZANCI
Posao: Zatvoreni ste za nešto novo danas. Razlog tome je vaše raspoloženje, nikako manjak ambicije.
Ljubav: Slobodni imaju susret na poslovnom putovanju. Vaše radno mjesto zahtijeva kretanje. Ako ste u braku ili vezi treba da pokažete više strasti.
Zdravlje: Više tečnosti, manje cigareta, alkohola.
RAK
Posao: Razmišljate o promjeni posla. Mjesec se približava buntovnom Uranu. To će se nekako odraziti na osjećaj potrebe za novim.
Ljubav: Možda imate sreće u ljubavi. Nije vam potrebno da se previše trudite. Udvarača na sve strane.
Zdravlje: Opterećeni ste svojim fizičkim izgledom.
LAV
Posao: Oštro oko jednog Lava vidi sve. Još kad uključite duh koji imate onda ste neprikosnoveni pobjednik.
Ljubav: Opušteniji ste u komunikaciji sa partnerom sa kojim živite. Ako ste slobodni onda insistirate na poznanstvu sa osobom iz vatrenog sazvježđa. Vjerovatno Strijelac želi vaše društvo.
Zdravlje: Krvni pritisak. Loše varenje.
DJEVICA
Posao: Djevica radi subotom kao da je početak nedjelje. Možete da se okrenete poslovanju sa drugom Djevicom jer jedino vaše dve kombinacije najbolje posluju.
Ljubav: Emotivno možete biti vezani za osobu koja je poput Vas. Vrijedna, radna, malo troši. Sve ćete učiniti za tu osobu samo da budete u zajednici.
Zdravlje: Odlično.
VAGA
Posao: Ukoliko radite sa voljenom osobom, neće biti dogovora. Više prepirke oko neke sulude ideje. Bolje da ne radite zajedno.
Ljubav: Posao vam ne ide, ljubav ide. Tražite od partnera da se dobro provedete večeras. To vam je jedino potrebno.
Zdravlje: Bubrezi osjetljivi.
ŠKORPIJA
Posao: Svi izgledi za dobru zaradu su tu. Samo se pokrenite. Nećete izgubiti dobro radno mjesto koje vam slijedi.
Ljubav: Opterećeni ste manama partnera. Ali to je Škorpijon. On sve vidi što drugi ne vide. Spustite loptu. Niko nije savršen.
Zdravlje: Više vitamina unesite u organizam.
STRIJELAC
Posao: Otvorena je mogućnost poslovnog putovanja. Kontakti sa inostranstvom mogu da vam unaprede posao.
Ljubav: Vi ste bolji partner u vašoj zajednici. Ako ste u vezi sa Rakom to će biti lijepa ljubav i brak. Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom onda je to veza puna ljubomore, opsesije.
Zdravlje: Za danas dobro.
JARAC
Posao: Niste dobro plaćeni ali izdržavate ono što drugi ne bi izdržali. Dobra saradnja sa Rakom ili Lavom. Uspećete da se izborite za vaše ideje dođu u prvi plan.
Ljubav: Jedna Vaga vam se udvara. Razmišljate da li da se upustite u tu ljubavnu avanturu.
Zdravlje: Kašljete a to može biti problem sa želucem.
VODOLIJA
Posao: Morate da se okrenete putovanjima, zapadnim zemljama, novim idejama, mislima. Holandija bi bila idealna.
Ljubav: Mjesec u vatrenom Ovnu polako prilzi vašem vladaru Uran. To može da bude sve ili ništa. Raskid ili novi početak, odlučite sami.
Zdravlje: Nazeb, prehlada.
RIBE
Posao: Možda ćete malo biti u krizi danas. Ali nije ništa bitno. Ovo je aspekat da vas pokrene, otvori vidike i postavi vam prioritete.
Ljubav: Misli su vam okrenute ka jednom Lavu. Uvijek ste zaneseni nekim jakim astrološkim znakom. Često više vidite san nego javu.
Zdravlje: Dobro.