dnevni horoskop

Ovnovi da unose više vitamina u organizam, Djevicama kreće karijera uzlaznom putanjom, Ribe da provjere hormone

OVAN

Posao

Djeluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.
Ljubav
Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osjetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.
Zdravlje
Unosite više vitamina u svoj organizam.

BIK

Posao
Negativno reagujete na promjene u poslovnom okruženju. Promjenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.
Ljubav
Imate osjećaj da vas partner ne razumije. Opuštite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom.
Zdravlje
Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

BLIZANCI

Posao
Imate osjećaj da vam kolege rade iza leđa i ne griješite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.
Ljubav
Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.
Zdravlje
Pazite šta jedete.

RAK

Posao
Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Njegujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mješajte previše karijeru i prijateljstvo.
Ljubav
Svježe ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osjećaj traje što duže.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

LAV

Posao
Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepuštite drugima da obavljaju vaše zadatke.
Ljubav
Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na veći nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.
Zdravlje
U odličnoj ste formi.

DJEVICA

Posao
Iako možda djeluje kao da vam trenutno ne cvjetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.
Ljubav
Partner prolazi kroz dramatične promjene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumjevanje. Umjeće to da cijeni.
Zdravlje
Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.

VAGA

Posao
Promjena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu željeti da odete sa mjesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.
Ljubav
Svojim komentarima činite da se partner osjeća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povrijedili tuđa osećanja.
Zdravlje
Pokušajte da se naspavate.

ŠKORPIJA

Posao
Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.
Ljubav
Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije. Oni neka se brinu o svojim problemima.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao
Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osjetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspjehu.
Ljubav
Usamljeni Strijelci ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.
Zdravlje
Previše radite. Potreban vam je predah.

JARAC

Posao
Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.
Ljubav
Blage nesuglasice sa partnerom riješite tako što ćete ponekad popuštiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.
Zdravlje
Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posjetu stomatologu.

VODOLIJA

Posao
Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj ljestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vjetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.
Ljubav
Više osoba je trenutno u igri, ali prije ili kasnije će doći vrijeme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osjećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

RIBE

Posao
Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.
Ljubav
U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.
Zdravlje
Ukoliko primjećujete promjene u svom organizmu, provjerite hormone.