Horoskop

Pročitajte šta nam zvijezde savjetuju za sjutrašnji dan 14.03.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan
Posao: Očekuju vas promjene na dnevnom nivou koje nećete baš tako lako moći da ispratite jer nećete pravovremeno saznati za iste i to vas može naljutiti i stvoriti vam dodatni pritisak.

Ljubav: Potrudite se da drugu stranu ne pritiskate ljubomorom i nepotrebnim verbalnim ispadima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik
Posao: Možete imati problema sa dokumentima i ugovorima, dobro pregledajte sve stavke i ispravite greške na vrijeme, sve je rješivo.

Ljubav: Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti, ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumjeti.

Zdravlje: Moguće su meteoropatske reakcije.

Blizanci
Posao: Potrudite se da se previše ne rasipate i da premnogo vremena i energije ne potrošite da bi završavali započete stvari.

Ljubav: Ne dozvolite da se nervoza i tenzije uvuku u vaš odnos zbog toga što vam je fokus više na poslovnoj sferi.

Zdravlje: Napetost, stres.

Rak
Posao: Mogu vam se potkrasti greške jer trenutno baš i niste nešto naročito fokusirani, pa obratite pažnju naročito na papirologiju, formalnosti da nešto ne zabrljate..

Ljubav: Nemojte dozvoliti da svoje promjenljivo raspoloženje prenosite na ljubavnu sferu. Niko nije kriv za vaš možda trenutno loš dan.

Zdravlje: Pa imuniteta.

Lav
Posao: Sastanci će se zaboravljati, otkazivati u poslednjem trenutku i nećete baš uvek moći da se oslonite na tuđe riječi, informacije i obećanja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, osim površnog flerta i neke povremene komunikacije, nema naznaka ozbiljnijem angažovanju. Budite strpljivi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Djevica
Posao: Iako vas i danas očekuje dosta zahthevnih obaveza i manjih prepreka, uspjećete sve da prevaziđete i rešite.

Ljubav: Moguće su sitne čarke i prepucavanja pre svega zbog vaše nervoze ili promjenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Osim nema značajnijih upozorenja.

Vaga
Posao: Očekuje vas pojačan obim obaveza, pa je savjet da se ne razvlačite već prihvatiti posla što pre.

Ljubav: Bez bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu danas. Uglavnom vam je fokus na poslu ili porodičnim obavezama.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

Škorpija
Posao: Izbjegavajte konfrontacije od saradnika, jer nikada ne znate kada se na nekog od njih možete osloniti i dobiti podršku kada vam je najpotrebnija.

Ljubav: Vaše ponašanje bi danas moglo u najmanju ruku da izgleda čudno i nejasno za razumjevanje drugoj strani. Pokušajte da to korigujete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strijelac
Posao: I danas ćete biti zatrpani papirologijom, ispravljanjem grešaka i propusta, koje su uglavnom drugi napravili. Uspećete sve da završite uspešno.

Ljubav: Nepromenjena situacija ostaje na vašem ljubavnom planu i danas. Fokus vam je uglavnom na poslu i nećete imati mnogo ni vremena za ljubavne teme.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac
Posao: Iako ste uporni da uvedete neke novine i promjene, sve to ide sporo i troši vam mnogo energije. Bolje je da se strpite par dana.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, pokušajte da iz više uglova sagledate ono što vas možda muči i opterećuje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija
Posao: Ne prenagljujte niti sa izjavama niti sa odlukama, držite se svog djela obaveza i potrudite se da ne budete u velikom zaostatku. Poradite malo više na kontinuitetu.

Ljubav: Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Iskoristite slobodne trenutke i aktivirajte se.

Zdravlje: Izbjegavajte velike fizičke napore.

Ribe
Posao: U periodu ste kada je potrebno da budete aktivni i inicijator u mnogim poslovnim dešavanjima, ali ste istovremeno u periodu kada je potrebno da odjmerite šta ćete i na koji način ćete reći i uraditi. Izbegavajte impulsivne odluke.

Ljubav: Nestrpljivost i nervoza koje su prisutne sa obje strane otežavaju odnos, pa se potrudite da nekako nađete balans.

Zdravlje: Pad imuniteta.