Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene…

 

OVAN
Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vrijeme kojim raspolažete, daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

BIK
Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće donijeti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

BLIZANCI
Dobijate podršku od ljudi od kojih ste to najmanje očekivali. Novac koji vam je na raspolaganju nije dovoljan za sve što ste namjeravali da kupite. Situacija jeste neprijatna, ali optimizam vas ne napušta. Rješenje ćete uvidjeti ako se dobro opustite.

RAK
Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumijeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako rijetku priliku.

LAV
Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas.

DJEVICA
Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

VAGA
Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

ŠKORPIJA
Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka riješenju, naprotiv. Bježanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

STRIJELAC
Nema smisla istjerivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži put.

JARAC
Muči vas atmosfera u domu pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razume, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosjetljivi ste.

VODOLIJA
Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

RIBE
Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo, možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako niste raspoloženi da rizikujete, ovog puta pokušajte jer će se isplatiti.