horoskop

Ovan samo gubi vrijeme, za Djevicu konačno malo opuštanje, Vaga pred iskušenjem fatalne ljubavi, a Vodolija može da pruži šansu onom ko je zaslužuje. Saznajte šta nam nosi današnji dnevni horoskop za 07. oktobar 2021. godine.

OVAN
Posao
Nova šansa na pomolu jer ste dovoljno dugo donosili odluke u vezi posla kojim bi se bavili na duže staze. Imaćete podršku jedne Škorpije pa se slobodno oslonite na predstavnoke ovog znaka kako bi imali vjetar u leđa na kvalitetan način jer ove osobe mogu da vas uvedu u posao u kome se i same dobro inkorporiraju.

Ljubav
Malo gubite vrijeme sa osobom koja ne zavređuje pažnju. Možda bi bilo dobro da nešto konačno promijenite na planu ljubavi.

Zdravlje
Nemate veće tegobe.

BIK
Posao
Nemojte ulaziti u poslove sa osobom rođenom u znaku Lava jer zbog njihovog ega cijela priča o poslovanju može da potone. Možete uspjeti ali ovaj put više u solo priči. Nemojte se bespotrebno vezati.

Ljubav
Izuzetno dobra energija se nazire u ovom području kod vas i savjetuje se da ako ste slobodni uđete u vezu možda čak sa nekim od ranije. Jedan Jarac je odličan izbor.

Zdravlje
Ako imate tegobe posavjetujte se sa ljekarom jer nešto može da se iskomplikuje.

BLIZANCI
Posao
Neprijatna situacija oko poslovne odluke. Možete u jednom trenutku uvidjeti da stvari ne izgledaju onako kako ste se dogovorili sa svojim saradnicima. Možete upasti u neprijatnu situaciju naročito zbog jedne osobe koja nije sigurna u svoje sposobnosti. Ovaj put zaobiđite sve što vas koči u daljem razvoju.

Ljubav
Osoba u znaku Bika može da bude potencijalni partner pa i vi se malo otvorite na tom putu naravno ako ste slobodni. Za one zauzete važi pravilo da je strpljen spašen. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave.

Zdravlje
Malo ste nervozni zbog situacija na koje niste računali.

RAK
Posao
Na poslu imate zaštitu u prvom dijelu dana dok ne uhvatite aspekt Plutona koji nagovještava neočekivanu promjenu. Moguće da ćete biti spremni da se spajate sa ljudima iz inostranstva kako bi neke poslove završili i proširili svoj. Nemojte se ustručavati da nešto lično pokrenete kako biste bolje poslovali i naravno imali veći novčani priliv.

Ljubav
Jedna Riba je pravi izbor na vašem polju emocija. Možete biti sigurni u emocije svog partnera i naravno da više uživate u trenucima gdje ste na sedmom nebu ovaj put.

Zdravlje
Moraćete radikalno završavati neka pitanja vezano za vaše zdravlje kako se problem ne bi širio.

LAV
Posao
Otežanja na poslovnom planu vas neće razoružati ovaj put. Budite uporniji u svojim idejama kako bi sve ono što ste zamislili iznijeli kao pobjednik do kraja. Ne dozvolite da se neko iz vaše okoline miješa u vaš izbor i način na koji radite jer to može samo da pokvari utisak kod osoba sa kojima sarađujete. Nastupajte solo ovaj put.

Ljubav
Ovaj put oni slobodni će imati više šanse sa onima koji su rođeni u znaku Jarca ili Bika. Slažete se sa partnerima koji imaju dosta zemljanih elemenata u svom ličnom horoskopu.

Zdravlje
Nemojte odugovlačiti pregled kod ljekara.

DJEVICA
Posao
Neke stvari ćete ovaj put dovesti do apsurda i nećete dopustiti da vam neko pokaže možda prečicu. Budite dosledni svojim postupcima ali i malo fleksibilniji u cijeloj priči kako bi cijeli posao iznijeli do kraja bez većih trzavica. Možete ponekad osjećati manjak volje pa se savjetuje da se češće odmarate.

Ljubav
Imate više šanse na ovom polju pa bi bilo dobro da se opustite uz jednu osobu rođenu u znaku Bika.

Zdravlje
Solidno.

VAGA
Posao
Poruka koja vam stiže će biti malo otežavajuća za vaš poslovni poduhvat pa bi bilo dobro da se posvetite malo i sopstvenoj intuiciji koja bi vas vodila kroz neke odluke. Nemojte se ustručavati da dobro razmislite u vezi svojih planova i ideja pa makar taj proces duže trajao.

Ljubav
Jedna Škorpija je fatalna po vas pa i vi možete biti dovoljno šarmantni i nešto više pružiti ovaj put.

Zdravlje
Nemate većih problema osim što će hronični bolesnici morati da mijenjaju terapiju.

ŠKORPIJA
Posao
Imaćete mogućnost da potpišete ugovor koji dugo očekujete ali neće baš velika očekivanja da vam ispuni već površno donesena odluka mora da se protežira još neko vrijeme. Imaćete bolje aspekte na ovom polju drugi put. Nemojte se upuštati u raspravu jer možete izgubiti i ono što vam već pripada.

Ljubav
Malo više se potrudite jer ćete se odlično osjećati u društvu osobe sa kojom ćete imati šta da pričate.

Zdravlje
Stomačni problemi na psihosomatskoj osnovi.

STRIJELAC
Posao
Malo ste u lošijem aspektu što se poslovne situacije tiče jer nećete moći dovoljno vremena da posvetite radovima koje ste započeli. Nemojte se povjeravati osobi rođenoj u znaku Bika jer se osjeća velika doza neiskrenosti od strane ove osobe.

Ljubav
Oni koji su zauzeti mogu imati dosta prepirki sa osobom sa kojom dijele spavaću sobu. Nemojte se upuštati u rasprave sa osobama rođenim u znaku Riba.

Zdravlje
Malo više se bavite sportom i pazite na hranu koju jedete.

JARAC
Posao
Imaćete veće izdatke pa pokušajte da što prije završite posao koji trenutno radite kako bi uspjeli da pređete na novije projekte koje ćete moći da realizujete sa većim uspjehom. Sudbinski prolazite kroz veliki poslovni izazov pa nemojte da očajavate zbog većih rashoda.

Ljubav
Velika ljubavna priča vam dolazi na vrata. Nemojte se iznenaditi ako obnovite vezu sa osobom sa kojom se poznajete već.

Zdravlje
Ako imate grip usput provjerite i temperaturu jer može biti povišena.

VODOLIJA
Posao
Početak isplate sitnog novca ćete imati kako bi kasnije naplaćivali usluge u većem iznosu. Srpite se dovoljno dugo kako bi usput poradili na kvalitetu. Nemojte se začauriti u svojim idejama jer neki aranžmani u vašem radu zahtijevaju komunikaciju sa većim brojem ljudi.

Ljubav
Blizanci vas ovaj put mogu iznenaditi svojim stavom po pitanju emocija koje su spremni sa vama da podijele. Niste ih viđali u ovom izdanju do sada. Budite fer i pružite im šansu da vas bolje upoznaju.

Zdravlje
Nemate većih tegoba osim što će hronični bolesnici morati povremeno da se angažuju u vezi svog zdravlja.

RIBE
Posao
Transakcije sa osobom u znaku Lava imate dovoljno šanse da uspijete. Budite kolegijalni i od riječi pa će vam se dvostruko više vratiti. Imaćete mogućnost poslovanja i na polju inostranstva gdje vas očekuju odlične partije. Iskoristite ovaj potencijal aspekata vezanih za vaše polje finansija.

Ljubav
Više ćete razmišljati o osobi sa kojom ste davno bili u vezi nego što ćete tražiti nekoga novog za viđanje.

Zdravlje
Niste u lošoj situaciji što se ovog polja tiče.