Vaš horoskop za dan:
17.12.2016.

OVAN
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na vašu koncentraciju. Na vrijeme ispravite svoje propuste, uvijek postoji izlaz i dobro rješenje. Partner djeluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namjere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti. Sugestija: Izbjegavajte suviše naporne i stresne situacije.

BIK
Potrebne su vam povjerljive informacije, kako biste na vrijeme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspješnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rješenje. Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih mjerila. Sugestija: Nema razloga za pretjeranu zabrinutost.

BLIZANCI
Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje, stoga pokušavajte da promijenite krug saradnika. Izbjegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na nečije »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna i relaksacija.

RAK
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmjerite svoju koncentraciju na rješavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procijenite redosljed poteza, koji vode ka poslovnom uspjehu. Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite. Sugestija: Prijaće vam više vitaminska ishrana.

LAV
Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namjere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbjegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osjećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

DEVICA
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rješenjima. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam šetnja.

VAGA
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamjenu« ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osjećati uz osobu koju dobro poznajete. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete i da precjenjujete lične mogućnosti.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubjeđuju u suprotna rješenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namjere. Važno je da djelujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svijest o ličnoj dominaciji. Sugestija: Uživajte u lijepim stvarima, opustite se.

STRELAC
Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili pretjerana energičnost u postupcima, djeluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili riječi kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

JARAC
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

VODOLIJA
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom djeluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vrijedan rizika. Sugestija: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

RIBE
Nema razloga da vjerujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, pretjerana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno riješite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.