Predsjednik opštine Marko Kovačević sa saradnicima upriličio je prijem za delegaciju Centra bezbjednosti Nikšić u sastavu: Dragoljub Peković – načelnik, Radovan Radulović – šef kriminalistike, Danilo Šćepanović – načelnik granične policije i Goran Đurđevac – komandir stanice policije.

Sagovornici su konstatovali da je bezbjednosna situacija u Nikšiću na zadovoljavajućem nivou i da nema narušavanja javnog reda i mira u većem obimu. Sagovornici iz policije su upoznali predsjednika Kovačevića na povećan broj uviđaja zbog ujeda pasa lutalica.Takođe,izrazili su očekivanje da će lokalna uprava u narednom periodu izaći u susret i urediti parking prostor iza zgrade u kojoj se nalazi sjedište policije.
Predsjednik Kovačević je istakao da je veoma bitna neposredna i kontinuirana saradnja lokalne uprave i menadžmenta policije u našem gradu.Izrazio je spremnost da lokalna uprava, u okviru svojih nadležnosti, pomogne pripadnicima policije u realizaciji planiranih projekata.
Sagovornici su izrazili spremnost da se saradnja i redovna komunikacija nastavi i u narednom periodu a sve u cilju podizanja bezbjednosti građana na najvećem nivou.