Telenor Crna Gora se i ove godine uključio u globalnu inicijativu Telenor grupe i obilježio Dan korisnika u gradu pod Trebjesom. Pored Nikšića Dan korisnika se obilježio i u sljedećim gradovima: Podgorici, Bijelom Polju, Baru, Budvi i Herceg Novom.

Zaposleni u Telenoru su, umjesto u kancelarijama, radni dan proveli u neposrednom kontaktu sa korisnicima. Odgovarali su na njihova pitanja o digitalnim servisima i predočili su im sve prednosti korišćenja interneta na mobilnom telefonu.

Zaposleni u Telenoru su u Baru razgovarali sa 88-godišnjim korisnikom koji je izrazio želju da pređe na postpejd, a njihove kolege su u Podgorici imale interesantan susret sa fotografom koji je svojim aparatom zabilježio mnoge značajne trenutke u istoriji grada i koji želi da sazna više o digitalnim tehnologijama.

U to koliko moderne tehnologije olakšavaju svakodnevni život imali su priliku da se uvjere i studenti Centra za obrazovanje u Podgorici, koji su prisustvovali edukativnoj radionici na kojoj su zaposleni u Telenoru objasnili kako na najbolji način iskoristiti mogućnosti koje nudeinternet ipametni uređaji.

M.M.