cinema 213

Bioskop u našem gradu sjutra prikazuje četiri filma.

Prvi termin u 12:45h u ponudi za najmlađe posjetioce film: BANDA ĈUPAVIH REPOVA.

Pripremite se za pustolovinu! Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamjerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti. Priče iz skrivenog grada

U 14:25h možete pogledati film VAVILON u režiji Dejmijena Šazela. Vavilon je originalna priča epskih razmjera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda. Film je u 20 časova.

U 17:45 možete pogledati film FABELMANOVI, u režiji Spilberga. Ovaj polu – autobiografskom film prati osjetljive godine mladića koga otkriće potresne porodične tajne, podstiče da uroni u svijet filmova, koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

U 20:30 na repertoaru je film OLUJA, film-drama o ratu, ispričana iz ugla običnog čovjeka kog maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kojem je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, u kojima je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo iz kojeg se vrše napadi na selo.