bioskop

Bioskop u našem gradu sjutra prikazuje 3 filma.

 

U 16:25h na repertoaru je film kome će se najviše obradovati namjmlađa publika – Vila Šeprtlja.

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku.

Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali, ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet. Završava u Maksinoj novoj sobi i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu.

U 18:00h na repertoaru je film Antmen i Osa: Kvantumanija.
Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang (Kathryn Newton), porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast, i u interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.

U 20:15h na repertoaru je film Medvjed na kokainu.

Film “MEDVJED NA KOKAINU” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.