cinema 213

Bioskop u našem gradu, Cinema 213, sjutra prikazuje četiri filma.

U 14:30h na repertoaru je film kome će se najviše obradovati najmlađa publika – Vila Šeprtlja.

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku.

Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali, ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet. Završava u Maksinoj novoj sobi i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu.

 

U 16:00h na rrepertoaruCinema 213 je film Antmen i Osa: Kvantumanija.

Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang (Kathryn Newton), porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast, i u interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.

 

U 18:15h na repertoaru je film Medvjed na kokainu.

Film “MEDVJED NA KOKAINU” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.

 

U terminu od 20:00h, nikšićka publika će u Cinema 213 moći da gleda film Čovjek po imenu Oto.

Film Čovjek po imenu Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svijet naglavačke.